Palvin Barbara Ausztráliából érkezik a GLAMOUR gálájára

2013.március.20.

A rajongók már napok óta aggódva kérdezgetnek bennünket, hogy a kétszeres GLAMOUR-díjas topmodellünk,- aki a L'Oréal nemzetközi szépségnagykövete, és már a Victoria's Secret bemutatón is megvillantotta lehengerlő bájait- vajon itthon lesz-e az immár negyedjére
megrendezett Women of the Year díjátadón? Mindenkit megnyugtatunk, hogy itthon lesz.

Glamour szerkesztőség
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

A csinos magyar modell sztárvendégként a napokban megrendezett L'Oréal Melbourne Fashion Festivalon járt, és bizony kijelenthetjük, hogy úgy fogadták, mint egy valódi hírességet. Sok tévének, magazinnak nyilatkozott, és mindenki arra volt kíváncsi, milyen az élete a L'Oréal legfiatalabb reklámarcának. "Nagyon jó érzés a L'Oréal család kis bébijének lenni"- mondta a 19 éves szépség. "Egy álom az életem!"- nyilatkozta boldogan.

Holnap este fél 9-től nézzétek a GLAMOUR gála élő közvetítését, ahol kiderül, hogy vajon harmadjára is hazaviszi-e a díjat, vagy idén megszorongatja a háromszoros Vogue címlaplány, Axente Vanessa, vagy az éppen a Vichy kampányában tündöklő Szikszai Johanna, netán elorozza előle a díjat a divatanyagok királynője, Srej Zsófi, vagy a világ egyik legkedvesebb, legcsinosabb modellbloggere, Bogár Niki?

Barbara nekünk azt mondta a gálafilmek forgatásakor, hogyha harmadjára is megnyeri, akkor cigánykerekezni fog a színpadon. Ebből címlapok lesznek?

Ez is érdekelhet

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke