Palvin Barbara nemzetközi celeb lett

2013.január.22.

Palvin Barbara nemzetközi celeb lett. Mi sem bizonyítja mindezt jobban, mint az, hogy az aktuális német GLAMOUR speciális sztármellékletének (Star-Special) címlapján a magyar topmodell pózol cannes-i fotójával. Ráadásul hol Justin Bieberrel jár színházba, hol Leonardo DiCaprióval házibulizik. De lássuk előbb, mint is jelent celebnek lenni!

Barbi a német GLAMOUR sztármellékletének címlapján
Barbi a német GLAMOUR sztármellékletének címlapján

"A celeb a XXI. század első évtizedében divatossá vált, főleg a médiában használatos szó, amely a celebritás (celebrity) rövidüléséből származik. Elsődleges jelentése: felkapott, ünnepelt híresség" – olvasható a Wikipédián, és végiggondolva Palvin Barbi elmúlt hónapjait, csak bólogatni tudunk a leírtakra.

A L'Oréal Paris szépségnagyköveti címmel kezdődött minden, ami a sztársághoz tartozik, leginkább a Cannes-i Filmfesztivál, amelynek vörös szőnyegére meghívást kapott 2012 májusában. Aztán jött a Victoria's Secret show-ja ősszel, amelyen szerencsésen összeboronálták az épp szakítófélben lévő Justin Bieberrel, így 200 ezer új rajongó követte a Twitter-oldalán írt bejegyzéseit, világszerte pedig több millióan google-özték le a nevét.

Később nyilvánvalóvá vált az is, hogy magyar büszkeségünk angyallány lesz : a show után együtt forgatta a Victoria's Secret legújabb kampányát Doutzne Kroesszal, Alessandra Ambrosióval és a többi hivatalos szépséggel. Mindezek mellett az úgynevezett high fashion munkák és márkák is megtalálják: a Chanel, az Armani, a Calvin Klein és a francia és olasz Vogue is imádja.

A GLAMOUR Women of the Year jelöltje januárban meghívást kapott a Golden Globe-gálára is, ahol tetőzött az ismertsége szépségének és sztáros fotóinak köszönhetően. A díjátadón ugyanis együtt pózolt a többi között Eva Longoriával, Steven Spielberggel, Leonardo DiCaprióval, és mindenki megjegyezte a Chanel-ruhában pózoló magyar szépség arcát.

Ne felejtsük el azt sem, hogy idén már harmadszor jelölték őt a magyar GLAMOUR-olvasók "Az év modellje" címre, kétszer már el is vitte a díjat vetélytársai elől.

Palvin Barbi tehát a lehető legjobb úton van a színésznővé válás felé, így kezdte Rosie Huntington-Whiteley, Milla Jovovich vagy Lily Cole. Csak így tovább, kisasszony!

Kattintsatok a galériára, és nézegessétek meg, milyen hollywoodi sztárokkal és szupermodellekkel pózolt eddig Palvin Barbara. Hamarosan pedig jön a videónk, amelyben a magyar topmodell a ti kérdéseitekre válaszolt a GLAMOUR Women of the Year forgatáson.

Maradjatok velünk, és ne felejtsetek el szavazni az év nőire a GLAMOUR Women of the Yearen, kattintsatok ide!

Palvin Barbara nemzetközi celeb lett Nem vitás, Barbi az első magyar topmodell, aki sztárrá vált. Barbi a német GLAMOUR sztármellékletének címlapján

Ez is érdekelhet

Szerelem első látásra a Sugarbird új kollekciója

Szerelem első látásra a Sugarbird új kollekciója

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját