Sarah Jessica Parker ritkán látott ikerlányai hatalmasat nőttek és álomszépek

Nem akarunk azzal jönni, hogy őket az isten is a vörös szőnyegre teremtette. De annak ellenére, hogy 1, így van, és 2, viszonylag kevés rutinjuk van a kamerák előtt való pózolásban, kifejezetten ügyesek Sarah Jessica Parker ikerlányai, akik már még mindig csak 13 évesek, úgy festenek édesanyjuk mellett, mintha ők maguk is kész nők lennének.

Sarah Jessica Parker lányai nagyot nőttek
Sarah Jessica Parker lányai nagyot nőttek
Fotó: Getty Images /Bruce Glikas

A Szex és New York színésznője, Sarah Jessica Parker 1997 óta él boldog, és Hollywoodra egyáltalán nem jellemző harmóniában a szintén színész Matthew Broderickkel, akitől három gyermeke is született az évek során: a ma már 19 éves James Wilkie Broderick, és két ikerlány, Tabitha Hodge Broderick és Marion Loretta Elwell Broderick – érdekesség, hogy a két lányt béranya hozta világra. A sztárpár gyermekeit egyébként kifejezetten ritkán láthatja a külvilág, miután a színésznő nagyon diszkrét és tudatos, ha a családi életéről van szó.

Már csak ezért is olyan különleges, hogy új filmje, a Hocus Pocus 2 (amin az And Just Like That forgatása után szinte azonnal elkezdett dolgozni) vörös szőnyeges bemutatójára családi körben érkezett, oldalán férjével és lányaival. Akikről egyébként joggal hihetnéd, hogy 17-18 év körüli fiatal nők, de a valóság az, hogy Marion Loretta Elwell és Tabitha Hodge mindössze 13 évesek, és jelenleg 8. osztályba járnak.

Sarah Jessica Parker ikerlányai, Tabitha Hodge Broderick és Marion Loretta Elwell Broderick 13 évesek
Fotó: Getty Images/Dia Dipasupil
Matthew Broderick is elkísérte feleségét a premierre
Fotó: Getty Images/Dia Dipasupil

Sarah Jessica Parker, ahogy tőle megszoktuk, ezúttal is kitett magáért a vörös szőnyegen, és egy csodaszép Armani Privé kreációban bűvülte el a fotósokat. Lányai egyébként annak ellenére, hogy csak 13 évesek, meglehetősen edzetten pózoltak a kamerák előtt magas sarkú cipőben, amiben már csak azért is van valami szép, hiszen édesanyjuk alakította a popkultúra legnagyobb cipőfetisisztáját, évekkel később megálmodta saját tervezésű cipőkollekcióját, New York-i pop up cipőboltjában pedig, ha úgy van, olyan természetességgel szolgálja ki a vásárlóit, mintha nem egy A-listás híresség lenne – de pont ezért szeretjük.

Hihetetlenül diszkrét családi élet

Ahogy említettük, a színésznő ritkán engedi a rivaldafény közelébe a gyermekeit - persze akadnak kivételek. Ilyen volt idén március 28-a is, amikor a házaspár közösen szerepelt a Plaza Suite című Broadway darabban, melynek apropójából az egész család elkísérte őket.

Sarah Jessica Parker három gyermeke a vörös szőnyegen - meglehetősen ritka látvány
Fotó: Getty Images /Bruce Glikas

Korábban pedig – egészen pontosan tavaly szeptemberben – a színésznő mutatta meg őket Instagram-oldalán, és ezzel együtt beszámolt róla, hogy elérkezett az idő, amikor a fia átlépi az egyetem kapuit, míg lányai elkezdik a hetedik osztályt. Megjegyezte azt is, milyen elképesztően sokat változott az életük és az otthonuk, és milyen furcsa számára megélni azt, hogy egyszerre van rájuk sokkal nagyobb szükségük a gyerekeiknek bizonyos téren, ugyanakkor igényelnek a korábbinál jóval nagyobb szabadságot is.

A sztárvilágon innen és túl:

Ez is érdekelhet

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói