Selena Gomez depressziós, visszavonul

2016.augusztus.31.

Selena Gomez igencsak nagy bombát dobott le egy éve bejelentésével, miszerint lupusszal diagnosztizálták, és ezért szanatóriumba kellett vonulnia.

selena gomez, lupusz, selena gomez depressziós, depresszió, betegség
Fotó: rex/puzzlepix

A 24 éves popsztár elég sokáig titkolta eltűnésének valódi okát, amivel nagy port is kavart. A média gonoszkodásainak a céltáblájává vált, és olyan rosszindulatú pletykák terjengtek róla, mint hogy drogproblémák miatt ment elvonóra. Ekkortájt foglalkozott minden második cikk is azzal, hogy magára szedett pár kilót, és ez, mint kiderült, a kemoterápiás kezelés egyik mellékhatása volt.

Ezt olvastad? Sztárok, akik komoly betegségekkel élnek együtt

Míg az immunbetegségből sikerült felépülnie, és most jobban néz ki, mint valaha, úgy tűnik, mégis további kihívások elé állítja a kór. Selena Gomez bejelentette, ismét megszakítja világkörüli turnéját, és inkább visszavonul egy időre. A People magazinnak a következőket nyilatkozta ezzel kapcsolatban:

"Megtapasztaltam, hogy a szorongás, a pánikrohamok és a depresszió is mellékhatásai lupusznak (…) Proaktív akarok lenni, és az egészségemre, a boldogságomra fókuszálni, úgy döntöttem, az a legjobb, ha egy időre visszavonulok. Köszönöm a rajongóimnak a támogatást (…) Tudom, hogy nem vagyok ezzel a betegséggel egyedül, remélem, hogy másokat is arra inspirálok, hogy szembenézzenek a problémáikkal", mondta.

Nagyon drukkolunk Selenának, és úgy örülünk, hogy ezúttal nem a titkolózást választotta, hanem bizalommal teli fordult rajongóihoz, valóban egy fantasztikus ember és a legjobbakat kívánjuk neki!

Ez is érdekelhet

A legvadabb szexbalesetek, amiknek sürgősségi lett a vége

A legvadabb szexbalesetek, amiknek sürgősségi lett a vége

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói