Selena Gomez elmagyarázta, miért remeg a keze, és megszakad a szívünk

Selena Gomez nemrég a TikTokon osztotta meg bőrápolási rutinját, néhány rajongó azonban kiszúrta, hogy az énekesnő kezei remegnek, így megkérdezték, minden rendben van-e kedvencükkel.

Selena Gomez elárulta, hogy mi okozza a problémát
Hiába savazzák a trollok, Selena Gomez nem csinál sem titkot, sem pedig problémát abból, hogy remeg a keze, vagy épp mások szerint le kellene adnia néhány kilót
Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Selena Gomez a kommentszekcióban válaszolt az egyik rajongó kérdésére. „A lupusz gyógyszeres kezelése miatt remeg a kezem” – írta az énekesnő. A fürdőszobájában forgatott videóban a bőrápolási rutinját próbálta bemutatni, miközben a keze többször is remegett, mozdulatai pedig bizonytalannak tűntek. Selena Gomez a videó leírásában felhívta rá a figyelmet, hogy nem profi, így nem fog úgy tenni, mintha mindig tudná, mit csinál pontosan.

Bár a kommentek nagyrészt kedvesek voltak, néhányan megjegyezték, hogy Selena keze néhol remegett. Egy érzéketlen TikTok-felhasználó pedig egy mára már törölt videót is posztolt, amelyben kritizálta Selena rutinját: „Ó, Istenem, mit csinálsz?!” – kérdezte gúnyosan, miközben az énekesnő remegő kézzel micellás vizet önt egy szivacsra.

Selena egyébként sosem csinált titkot egészségügyi állapotából. Köztudott, hogy lupusza van, 2017-ben pedig át is esett egy veseátültetésen a lupus okozta szervkárosodás miatt. A My Mind & Me című dokumentumfilm-sorozatában azt is bemutatta, hogyan küzdött az autoimmun betegség okozta hatalmas fájdalommal. „Reggel, amikor felébredek, azonnal sírni kezdek, mert fáj, minden” – árulta el az énekesnő még 2020-ban.

Lizzo fehérneműs videója a legfelszabadítóbb dolog, amivel most a neten találkozhatsz

Testszégyenítő kommentek, ég veletek!

A kommentelők egyébként más témában sem kímélik a fiatal énekesnőt. 2023 van, és úgy tűnik, továbbra sem hagytuk magunk mögött a testszégyenítés visszataszító jelenségét, amelynek Selena Gomez sajnos gyakran célpontja. Legutóbbi szabadságát az óceán partján töltötte, ahol legjobb barátai körében várta az új évet. A lesifotósok itt sem hagyták békén, az énekesnő viszont dívához méltóan pózolt nekik bikinijében.

Sajnos ezen képek esetében is hamar elszabadult a pokol, és sorra jelentek meg az olyan jellegű hozzászólások, amelyek túl pocakosnak vagy éppen hatalmasnak titulálták az énekesnőt, valamint közölték, hogy le kellene adnia pár kilót. Sőt, azt sem tartották magukban, hogy szerintük Selena öregszik a legrosszabbul a popsztárok közül.

Az énekesnő több videóval adta követői tudtára a TikTokon, hogy magasról tesz a testével kapcsolatos elvárásokra, és az egyetlen diéta, amelyet követ, hogy távol tartja magát mások negatív energiájától és problémáitól. Szerintünk nagyon jól teszi, és itt az ideje, hogy a kommentelők megtanulják: az internet jelentősen jobb hely lehet, ha nem fűzünk mindenhez megjegyzést. Főleg akkor nem, ha az a megjegyzés pofátlanul rosszindulatú.

A hírnév nem minden:

Ez is érdekelhet

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói