Shakira végre megtörte a csendet, és őszintén mesélt a szakításukról

2022.szeptember.21.

Shakira most először beszélt róla a nyilvánosság előtt, hogyan élte meg az elmúlt időszakot, a szakítást, és azt, hogy háttérbe szorította a saját karrierjét a szerelemért, valamint arról is mesélt, min mennek keresztül a fiai, miután a lesifotósok gyakorlatilag minden lépésüket követik.

Shakira most először beszélt a szakításáról
Shakira most először beszélt a szakításáról
Fotó: Getty Images /Gotham

12 évnyi kapcsolatnak vetett véget Shakira, miután kiderült idén nyáron, hogy a focista Gerard Piqué megcsalta őt egy katalán pincérnővel. A dologra azután derült fény, hogy Shakira magánnyomozót bérelt fel, hogy fényt derítsen rá, hol tölti az éjszakáit a vadul bulizó sportoló. La Traviesát, akit a spanyol lapok CC-ként emlegetnek, állítólag a first ladyjének tartotta a sportoló, és többször is szerelmet vallott neki.

„Nagyon nehéz erről beszélni, különösen azért, mert ez az első alkalom, hogy egy interjúban teszem meg ezt. Eddig csendben maradtam, és igyekeztem feldolgozni a történteket. És igen, nehéz erről beszélni, mert még mindig zajlik ez az egész, ráadásul a nyilvánosság előtt, és mert az elválásunk sem olyan, mint egy szokásos elválás. Nem csak számomra nehéz, de a gyermekeimnek is az.” – kezdi az énekesnő az interjúban, akinek két gyermeke is született a futballsztártól.

A helyzetet csak fokozta az a frusztráció, hogy a lesifotósok tábort vertek az otthona előtt. „Nem mehetünk átlagos családként anélkül sétálni a parkba vagy fagyizni, hogy a fotósok ne követnének bennünket. Igyekszem megvédeni őket, mert ez a legfontosabb feladatom az életben.” Nem könnyíti meg az helyzetüket az sem, hogy az iskolában folyamatosan szembesítik a gyerekeket a szüleik körüli botrányokkal. Az énekesnő egyébként úgy érzi, részéről mindent megtett, hogy ez a kapcsolat működjön, még saját pályafutása rovására is. „Mindent beleadtam a kapcsolatomba és a családi életembe. (…) Futballistaként [Gerard] címeket akart szerezni, nekem pedig támogatnom kellett őt. Úgy értem, kettőnk közül az egyikünknek áldozatot kellett hoznia. Vagy neki kellett volna felbontani a szerződését a Barcelonával, és az Egyesült Államokba költözni velem, ahol építhetem a karrieremet, vagy nekem kellett megtennem ugyanezt.”

Shakira gyerekei ma a legcukibbak

Végül ő volt az, hogy meghozta ezt az áldozatot, és ezzel együtt háttérbe szorítani a saját karrierjét. Viszont pontosan tudja, hogy ennek az áldozatnak köszönheti egyben azt is, hogy rengeteg időt tölthetett a gyermekeivel, és azt is, hogy ilyen különlegesen erős kötelék alakuljon ki közöttük. Ezért is viseli meg őt annyira, hogy a gyerekeit lépten nyomon lesifotósok követik. „Normális életet érdemelnek. Ez pedig egy teljes cirkusz.” És bár nem szépen ért véget a kapcsolatuk, Shakira szeretné, ha sikerülne megegyezésre jutniuk a fiúk apjával, méghozzá a kicsik érdekében. „Bízom benne és nagyra is értékelném, ha lehetőségünk lenne rá, hogy mindezt ne a nyilvánosság előtt tegyük.”

Ha elmélyülnél a sztárhírekben:

Ez is érdekelhet

Életed legintenzívebb orgazmusához a G-pont juttat el – így találsz rá

Életed legintenzívebb orgazmusához a G-pont juttat el – így találsz rá

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói