Tóth Andi felsőtestét varázslatos ásványok borítják a Sztárban sztár hatodik adásában

Hétről hétre követjük, milyen ruhát visel a Sztárban sztár adásában Tóth Andi, és ezt úgy tesszük, hogy belesünk a kulisszák mögé, ahová a nézők általában nem látnak be. A ruhák nagyban hozzájulnak ahhoz, hogy egy showműsor izgalmas, szórakoztató legyen, ezt senki sem vitatja. Ráadásul mindenkinek, még a nem hozzáértőknek is van véleményük a ruhákról!

Tóth Andi testét gyöngyök borítják a Sztárban sztár hatodik adásában
Tóth Andi testét gyöngyök borítják a Sztárban sztár hatodik adásában
Fotó: GLAMOUR

Nézzük csak hogy Kiss Márk, Tóth Andi stylistja a Sztárban sztár című műsorban milyen öltözékkel készült a műsor hatodik adására! Rögtön azzal kezdte amikor a ruhákról kérdeztük, hogy Andi és Marics Peti szettje is több szempontból érdekes. Lássuk csak!

A végzet asszonya

Kiss Márk stylist ismét részletesen bemutatja nekünk Tóth Andi ruháját: „Ezt az öltözéket Lady Boss-looknak neveztem el. Markáns, határozott, mégis végtelenül vonzó karakter. Az inspirációm pedig nem volt más, mint Isabella Rossellini megjelenése a Jól áll neki a halál című fantasy-vígjátékban, melyben egy 71 éves nőt alakít. Persze némi varázslat is van a dologban, ehhez nem volt elég a ránctalanítókrém, a testmozgás és a nyersdiéta. A filmben a színésznő felsőtestét orientális stílusú ékszerek borítják.

Andi esetében szerettem volna egy olyan felsőt kreálni, ami átmenet a felsőruházat és az ékszer között, ehhez pedig remek ötletnek tűnt együttműködni egy ékszergyártó céggel, ami nem más mint a Nansi.”

Merész ruhákból nem volt hiány a GLAMOUR Women of the Year gálán

Varázslatos ásványok

„Andi hétköznapi stílusára egyébként is jellemző, hogy különböző ásványokból és fából készült karkötőket visel, mindig van négy-öt darab a csuklóján, amiket csak nagyon indokolt esetben hajlandó levenni. Magam is rajongok az ásványokért és a belőlük készült ékszerekért, ezért különösen örültem a Nansi felajánlásának, hogy lefűzik nekünk a szükséges mennyiségű ásványfűzért a felső elkészítéséhez. A felső és a derék-, csípőékszer elkészítéséhez harmincegy méter gyöngyfűzért használtunk fel, ami a legjobb minőségű, válogatott ásványokból készült: jade, afrikai türkiz, lapis lazuli, tigrisszem, szodalit. A Nansi azért különleges, mert az előre elkészített, megtervezett ékszerek mellett arra is van lehetőség, hogy te magad tervezd meg a saját ékszeredet. Andi esetében így én magam választottam ki az ásványokból készült gyöngyöket, és a nekem tetsző színek és méretek kaptak helyet a gyöngyfűzérben.” - mesélte nekünk Márk.

Tóth Andi gyöngyfűzéres ruhájának terve a Sztárban sztár hatodik adásában
Fotó: GLAMOUR

Köztudott, hogy a különböző ásványoknak különböző hatásuk van a szervezetünkre, de aki ebben nem hisz, neki is ott van a placebo, azaz, hogy mondjuk felvesz egy tigrisszem karkötőt, és már csak a gondolattól is bátrabbnak érzi magát. A szépségápolásban is nagyon népszerűek a különböző ásványokból készült rollerek, gua shák.

Indulhat a munka a szalonban!

„Az előre lefűzött gyöngysorokat Katával, a varrónőmmel egyesével méretre vágtuk és Andi méreteit követve egy babán állítottuk össze a felsőt és a derékékszert. A felső nyakrésze choker-szerű, műbőrből készült, ez az egyetlen anyag, amit a gyöngyökhöz társítottam. A szett további része egy fekete, műbőr croptop (rövid felsőrész), kesztyű - ez a tervezéseimben egy rendszeresen visszatérő elem - és egy oversize szoknyanadrág. A nadrág vasalt répafazonja a 90-es évek business formavilágát idézi, az azt borító hajtott, drapériázott, szoknyaszerű rész az orientális hatást erősíti, amit szerettem volna megtartani az öltözék hangulatában.” - mesélte Márk.

Tóth Andi a Sztárban sztár ahatodik adásában
Fotó: GLAMOUR
Orientális hangulatú Tóth Andi Sztárban sztár szettje
Fotó: GLAMOUR

Férfiszakasz

Hétfől hétre Kiss Márk öltözteti a zsűri másik tagját, Marics Petit is. Kiváncsiak voltunk arra is, hogy Marics Petin vajon megjelennek e a mágikus ásványok. „Petin is vannak ásványok, de sokkal visszafogottabban. Öltözékében a visszatérő műbőr elemek ezúttal egy bézs színű bomberdzsekin jelennek meg. A dzseki egyszerű formáját tovább hangsúlyozzák a szögletes zsebek, amiket műbőr zsebtasakok emelnek ki a homogén felületből. Az öltözék még egy csillogó, apró arany és ezüst flitterekkel díszített, chanel-textilből készült pólóból áll. Azon kívül, hogy Peti és Andi ruhája finoman harmonizáljon, nem volt cél a teljes összeöltöztetés. Andi felsőjének alapanyagai, az ásványfűzérek Petinél kiegészítőként, ékszerekként köszönnek vissza a nyakán és a csuklóján.” - avatott be bennünket a sztárstylist.

Marics Peti Sztárban sztár öltözékében is visszaköszönnek az ásványokból készült gyöngyök
Fotó: GLAMOUR
Marics Peti a Sztárban sztár hatodik adásában
Fotó: GLAMOUR

Jótékonyság a ruhák mögött

„Az ásványokból készült "ruhadarabok" és kiegészítők a műsorban való megjelenés után visszakerülnek a Nansi Ékszerhez, ott lebontják a fűzéreket, majd a gyöngyökből újra karkötőket fűznek, és 4500 forintos darabáron, illetve 6000 forintos karkötő-nyaklánc szett darabáron értékesítik. Az ebből befolyó összeget pedig az a Tóth Andi és Marics Peti által választott Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetnek, a beteg gyerekek megsegítésére adományozza a cég. Megközelítőleg 160-190 darab gumis karkötő jön ki belőle. A Nansi a műsort követően befotózza a gyöngyökből készült ékszereket. Amennyiben szeretnétek vásárolni a termékekből, és ezzel támogatni a kórházat, egy kuponkódot kell beírni, így az adatbázisból egyszerűen ki tudják nyerni majd a vásárlók neveit. Egy kis képet csináltatnak majd, amin rajta lesznek a támogató vásárlók nevei, és így adják át a befolyt összeget. Minden vásárló látni fogja majd a jótékonysági akciót a Nansi oldalán."

Tóth Andi énekesnő minden nőt felszabadít azzal, hogy azt vesz fel, amit csak akar! Nézd csak:

Ez is érdekelhet

Ez a boldog párkapcsolat titka, ha Bika, Szűz vagy Bak a partnered

Ez a boldog párkapcsolat titka, ha Bika, Szűz vagy Bak a partnered

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

PR

Ilyen következményekkel járhat egy drasztikus fogyókúra (x)

Ilyen következményekkel járhat egy drasztikus fogyókúra (x)

PR

Így élték meg ezek a hírességek a menopauzát (x)

Így élték meg ezek a hírességek a menopauzát (x)

PR

Minden, amit a Kardashian-nővérek vállalkozásairól mindig is tudni akartál (x)

Minden, amit a Kardashian-nővérek vállalkozásairól mindig is tudni akartál (x)

PR

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)