Újabb sztárok Marilyn bőrében

2014.június.13.

A GLAMOUR Beach idei lapszámának címlapjára számunkra nagyon kedves és különleges hölgyet választottunk. Marilyn Monroe nők millióinak a példaképe a mai napig, nem beszélve a rengeteg sztárról, akik a legendás, szőke bombázó felbukkanása és tragikus halála óta követik és utánozzák stílusát.

Marilyn Monroe nem csak szerepeivel, csengő hangjával, és hát botrányaival vált halhatatlanná, hanem minden nőt arra bíztatott, hogy fogadja el magát olyannak amilyen - ezért egy örök példakép marad. Ő sem volt nádszálvékony, mi sem vagyunk azok, te se gyötörd magad! Inkább azzal próbálj hozzá hasonlítani, hogy elfogadod önmagad.

De azért egy kis játék kedvéért azonosulhatsz is vele. Pontosan mit is kell tenned?

A feladat nagyon egyszerű: fotózd le magad szőke, Marylin-es parókában (ha eleve olyan a hajad, akkor csak varázsolj magadnak bájos fürtöket), vagy akár photoshopolj magadra vicces szőke hajat. Ha ez sem megy, akkor pedig fotózd le magad a GLAMOUR Beach számával. A lehetőségek száma végtelen! Annyi a lényeg, hogy légy kreatív!

Természetesen díjazni fogjuk a legjobbakat 5000 forintos WestEnd ajándékutalvánnyal! Tegyéteket fel a fotótokat az Instagramra, használjátok a #mindenkiMarilyn és a #glamourBeach hashtageket, vagy küldjétek el képet a glamour@glamouronline.hu címre, a tárgy részbe ezt írjátok: mindenki Marilyn!

Újabb magyar sztárok és divatszakemberek felkapták a Marilyn-parókát, melyet ezúton is köszönünk a www.wigplanet.hu -nak. Te se maradj ki a mókás sorból!

Kattints a galériára:

Újabb sztárok Marilyn bőrében Mutasd, te milyen Marilyn lennél?

Ez is érdekelhet

„Életem első csoportszex élménye azzal kezdődött, hogy megcsókoltam egy barátnőmet”

„Életem első csoportszex élménye azzal kezdődött, hogy megcsókoltam egy barátnőmet”

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói