GLAMOUR Women of the Year: az év hősei!

2011.március.17.

Idén már harmadik alkalommal rendezzük meg a GLAMOUR Women of the Year gálát, a díjátadó történetében több szempontból is különleges lesz ez az alkalom!

A jelöltekre idén már csak a GLAMOUR Online oldalán lehetett szavazni, s a díj történetében először 23 ezernél is többen voksoltak a példaképeikre, amit ezúton is köszönünk az olvasóknak! Most első alkalommal immár élőben is követhetitek a gála eseményeit, hiszen itt az oldalon este 9 órától videóközvetítés indul, így nem maradhattok le semmiről!

Ami a díjazottakat illeti, természetesen idén is az olvasók döntöttek arról, hogy kik vihessék haza a GLAMOUR-díjait, így mi is csak este tudjuk meg, ki is lett az év divattervezője, modellje, énekesnője, vagy éppen a legsármosabb férfija. A már szokásosnak is mondható hat kategória mellett azonban idén egy plusz díjat is kioszt a GLAMOUR! "Az év hősei"-díjról azonban nem az olvasók, hanem a szerkesztőség döntött. De kik is kapják az év hőseinek járó elismerést? Ezt a társadalmi díjat a GLAMOUR olyan szervezeteknek, embereknek adja majd idén, és a jövőben is, akik olyan területeken végeznek karitatív, társadalmi munkát, amelyeket nagyon fontosnak és példamutatónak tartunk.

Az első "Év hősei" díjazottja a GLAMOUR Women of the Year gálán 2011-ben a Multikultúra Egyesület lesz! Az egyesület az Európai Önkéntes Szolgálat keretében biztosít lehetőséget magyar fiataloknak, hogy külföldi önkéntes programokban vehessenek részt. Ezzel segítik, hogy a fiatalok nyelveket tanuljanak, és emellett megismerkedjenek más kulturális közegekkel. A Multikultúra Egyesület nemcsak a magyar fiataloknak segít, de a hazánkba érkező külföldieket is segít abban, hogy könnyebben integrálódjanak, s megismerjék hazánk nyelvét, kultúráját. Munkájuk példamutató, "Az Év hősei" díjjal erre a fontos munkára kívánjuk felhívni a figyelmet!

Ez is érdekelhet

Mi okozza a csirkebőrt és hogyan veheted fel vele a harcot?

Mi okozza a csirkebőrt és hogyan veheted fel vele a harcot?

Divat Shoppingtipp

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

G-Életstílus

Ha régóta gondolkodsz a karrierváltáson, 2022 a te éved lesz! Itt van néhány tipp, hogy hogyan vidd véghez

Ha régóta gondolkodsz a karrierváltáson, 2022 a te éved lesz! Itt van néhány tipp, hogy hogyan vidd véghez