Axente Vanessa

2012.december.21.

Az Attractive Models 182 centiméter magas topmodellje, aki 2011 őszén a GLAMOUR címlaplánya is volt már, sok év ázsiai portfólióépítgetés után februárban a Prada kizárólagosságaként debütált Milánóban. Ezt olyan kifutós munkák követték Párizsban, mint a Christian Dior, a Givenchy, az Yves Saint Laurent show-ja, de ő nyithatta a Prada mellett a Céline és a Valentino bemutatóját is.

Ezek után nem volt megállás: a GLAMOUR Online-nak rendszeresen blogoló modell a Steven Meisel múzsája lett, aki a Prada őszi-téli kampányába és az olasz Vogue-nak is fotózta őt. Utóbbi címlapjára kétszer került fel 2012-ben: a júliusi Vogue Italia-borítón többedmagával pózolt, de a decemberi szám címlapjára már egyedüli női modellként került fel, Jerry Hallt megidézve.

A szeptemberi divatheteken is remekelt: 27 show-n lejtett végig, ebből ő nyitotta a Donna Karan és az Alexander McQueen show-ját, ő zárta a Victoria Beckham és Proenza Schouler bemutatókat, és exkluzívként lejtett végig a Prada és a Giles kifutóin.

A 2013-es évet pedig egy februári japán Vogue címlappal és a Prada 2013-as tavasz-nyári kampányával kezdi, előbbit Patrick Demarchelier, utóbbit Steven Meisel fotózta. A Prada kampányban Vanessa mellett olyan topmodellek tűnnek fel, mint Raquel Zimmermann, Eva Herzigova, Saskia de Brauw vagy Sasha Pivovarova – utóbbival egy képen van Axente Vanessa is, ami nem kis megtiszteltetés a magyar topmodellnek. Mi jöhet még? Kíváncsian várjuk.

Szavazzatok Axente Vanessára és a többi jelöltre ide kattintva!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói