Bogár Nikolett

2012.december.21.

Egy éve követhetitek Bogár Nikolett (@Visage Models) blogját a GLAMOUR Online-on, és láthatjátok, hogyan építgetik ügynökségei a karrierjét lépésről lépésre. Először jöttek a barcelonai és madridi divathetek, valamint Párizs, aztán elérkezett az idő, amikor végre New Yorkot is meghódíthatta a 178 centiméter magas békéscsabai lány.

Ezután meg sem állt Milánóig, ahol szuper dolog történt vele: egy napon vonulhatott végig a Dolce&Gabbana és a Giorgio Armani show-ján is - ezzel hatalmas lépcsőt lépett feljebb a karrierjében. Párizsban is szép számmal voltak show-megjelenései: a Hussein Chalayan a Yohji Yamamoto is tárt karokkal várta, utóbbi bemutatót ő is nyithatta. Ősszesen 17 show-val zárta a 2013-as tavasz-nyári show-szezont, ami nagyon ígéretes kezdet.

Niki szerepelt a spanyol V magazinban is, de fotózta ő a világhírű David Bellemere is, és dolgozott a Balenciagának, a Diornak és az Elie Saabnak is. A GLAMOUR Online leglelkesebb bloggere, írásait rendszeresen olvashatjátok nálunk. Néhány hónapig Londonban dolgozott, de januárban ismét Amerikában próbál szerencsét. Hajrá, Niki, nagyon büszkék vagyunk rád!

Szavazzatok Bogár Nikire és a többi jelöltre ide kattintva!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói