A skinny farmer halott! Inkább ezeket a fazonokat viseld helyette

Itt, Európa keletibb zugába kissé megkésve szoktak megérkezni a trendek, no nem azért, mert ne lennénk velük pontosan tisztában, csak valahogy mindig kell egy kis idő, ameddig a vásárlók agyában valami átkattan, és elkezdünk lemondani olyan dolgokról, amelyeket azelőtt akár évekig is viseltünk, pedig már rég kimentek a divatból a világ nagyvárosaiban.

A skinny farmer halott! Inkább ezeket a fazonokat viseld helyette
Fotó: rex/shutterstock/puzzlepix

Ebben egyáltalán nincsenek segítségünkre a nagy ruhamárkák sem, mert ők főként a vásárlói igényt szolgálják ki, és ha valami nagyon megy, akkor szinte biztos, hogy még hosszú ideig nem hajlandók megválni tőle csak azért, mert állítólag már nem trendi.

Ilyen a skinny farmer. Gyakorlatilag két éve már senki nem viseli Amerikában vagy akár Angliában, Magyarországon mégis le sem lehetne rángatni a lányokról az utcán. Tettem is egy felfedező kört a legnépszerűbb fast fashion márkák üzleteiben, felmértem a terepet, hogy mégis egy klasszikus/boyfriend/mami farmerre hány féle-fajta-színű skinny jeans jut. És az eredmény döbbenetes. Maradjunk annyiban, hogy nagyon sok, túl sok!

Pedig a trendek teljesen mást diktálnak, évek óta dübörög a 90-es évek divatja, ami hallásból sem ismerte a skinny farmert például a Vetements -nek köszönhetően, sőt, az utóbbi szezonokban teljesen visszalopta magát a 70-es évek imádott trapéznadrágja a trendek közé, de a 80-as évek mamifarmerei is reneszánszukat élik az olyan sorozatoknak köszönhetően is, mint a tavalyi hatalmas sikerű Stranger Things.

Fotó: netflix

Ha ez nem elég, akkor Amerikában egyes üzletek már hivatalosan is bejelentették, hogy mivel senki nem veszi őket, abbahagyják a testre simuló farmerek gyártását. Magyarországon? Újabb skinny farmerkampányok indulnak, és még több szűk háj- és lapos fenékkiemelő nadrágot kapunk az üzletekbe. Pedig manapság már tényleg csak a fiúk hordják a szaggatott verziókat például, de még a magasított derekú fazonok sem divatosak már a nők körében - persze, nem úgy itthon.

Ilyen többet nem lenne:

Ha neked is eleged van már ebből a teljesen előnytelen trendből, és annak ellenére, hogy a választék még pici, de inkább váltanál fazont végre, akkor mutatjuk a legjobb lehetőségeket:

Ez is érdekelhet

5 tipp, hogy ősszel is motivált legyél

5 tipp, hogy ősszel is motivált legyél

G-Test

Az apácák körében tényleg gyakoribb a mellrák?

Az apácák körében tényleg gyakoribb a mellrák?

GLAMOUR-napok reloaded 2021

A GLAMOUR-napok applikációban már elérheted a GLAMOUR-napok Reloaded kuponokat!

A GLAMOUR-napok applikációban már elérheted a GLAMOUR-napok Reloaded kuponokat!