Carrie Bradshaw kiűzte, de a scrunchie, vagyis a pufi hajgumi nagyonis visszatért

Carrie Bradshaw és a Szex és New York úgy tűnt, hogy a 2000-es évek elején végleg eltemette még a pamut hajgumi, az ún. scrunchie, émlékét is, azonban, ahogy azt már évek óta tapasztaljuk, a 90-es évek trendjei nemhogy lecsengenének, hanem egyre inkább visszakúsznak a mindennapjainkba.

A pufi hajgumi újraéledése egyébként egyáltalán nem újdonság, már gyakorlatilag 2 éve tombol a trend a tengeren túlon és Európa nagy divatvárosaiban, de ahogy az lenni szokott kishazánkban, a fiatal lányok félnek felkarolni egy ilyen újdonságot, annak ellenére, hogy iszonyatosan menők lennének tőle. De, amint a skinny farmer kirobbanthatatlansága esetében is van, azért nem tud rendesen elterjedni a nagyhajgumi-trend, mert azok a legnépszerűbb fast fashion márkák, ahol a legtöbb ember vásárol Magyaroroszágon, egyszerűen nem hozzák be ide. Pedig Londonban nem lehet úgy bemenni egy H&M-be például, hogy ne ömlenének veled szembe a scrunchie-k.

Sebaj, mert szétnéztünk már boltok online felületein is, és szerencsére, ha vásárolni szeretnél magadnak pár vicces hajgumit a nyárra, akkor van ahonnan válogatni. De még mindig akkor jársz a legjobban, ha az Asosról vagy a Topshopról rendelsz, mert százával válogathatsz a különböző stílusok, anyagok, minták között.

Fotó: rex/shutterstock/puzzlepix

Ne félj tőle, mert ha itt a nyár, akkor úgyis fel kell kötnöd a hosszú hajad, már ha nem akarsz megsülni alatt, ráadásul olyan sztárok rajonganak a nagy hajumikért, mint gyakorlatilag az összes modell, de ugyanúgy Selena Gomez vagy éppen Jennifer Lopez is.

Fotó: American Idol

Mutatjuk a legmenőbb scrunchie-kat, és azt, hogy honnan tudod beszerezni őket:

Ez is érdekelhet

A 3+1 legnagyobb tévhit a macskákkal kapcsolatban

A 3+1 legnagyobb tévhit a macskákkal kapcsolatban

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk