Exkluzív videóriport: Axente Vanessa egy napja a New York-i divathéten

2013.február.19.

Axente Vanessa elképesztő sikereiről ódákat lehetne zengeni. Meg is tesszük nagyjából hetente, amikor is egy újabb Prada kampánnyal, Vogue Italia címlappal vagy exkluzív show-felkéréssel kápráztat el minket az Attractive Models topmodellje, akit a models.com már a 25. legkeresettebb modellként tart számon a világon.

Casting, fitting, backstage és show - Axente Vanessa egy napja a divathéten
Casting, fitting, backstage és show - Axente Vanessa egy napja a divathéten

Nagyon vártuk már, hogy elkezdődjenek a divathetek, mert biztosak voltunk abban, hogy a magyar topmodellek ismét megszállják a legnagyobb divatházak nemzetközi kifutóit. Így is lett: a már lezajlott New York Fashion Week és a London Fashion Week is sem múlt el hazai sikerek nélkül (kattintsatok ide folyamatosan frissülő galériánkért).

A GLAMOUR Online is kint volt a New York-i divathéten, ahol egy teljes napot töltöttünk Axente Vanessával február 12-én. Elkísértük őt a Calvin Klein castingjára, majd ruhapróbájára, aztán az esti Narciso Rodriguez show ruhapróbáján jártunk, azután az este 8 órakor kezdődött show backstage-ében követtük végig az előkészületeket és a divatbemutatót.

Végigkövettük, hogyan készül a frizura, a smink, milyen egy show előtti próba, hogyan lazít a backstage-ben Hanne Gaby Odiele vagy Liu Wen. Vanessa végig nagyon profin, fegyelmezetten és kedvesen viselkedett mindenkivel, nem csoda, hogy rajonganak érte a kliensek.

Ráadásul az este 9-kor véget érő show után sem pihentünk: újabb ruhapróbák vártak Vanessára, egészen éjfélig...Kattintsatok az exkluzív videóra, és ti is részesei lehettek az élményeknek!

Axente Vanessa a GLAMOUR Women of the Year jelöltje. Szavazzatok rá és a többi jelöltre ide kattintva!

Axente Vanessa a divatheteken - kattintsatok az eddigi kifutós szettjeiért!
=1627 kep=12094>


Kövessétek Vanessa blogját a GLAMOUR Online-on!

Exkluzív videóriport: Axente Vanessa egy napja a New York-i divathéten Elkísértük a magyar topmodellt a Calvin Klein castingjára, és végig ott voltunk vele a Narciso Rodriguez show backstage-ében is. Casting, fitting, backstage és show - Axente Vanessa egy napja a divathéten A Calvin Kleinnél háromszor is jártunk egy nap alatt

Ez is érdekelhet

Pete Davidson teljesen kopasz lett, és meglepően jól áll neki

Pete Davidson teljesen kopasz lett, és meglepően jól áll neki

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói