Isabel Marant-kultusz

2013.október.25.

Párizsban megállt az idő a népszerű francia dizájner és a svéd divatmárka, a H&M világra szóló partiján. Vagy inkább visszaforgatták. Ma már nem ciki a 80-as, 90-es évek lassú döcögése, sőt!

Újra sikkes csőfarmerben, laza pulcsiban hot-dogot enni, görzenálban fel-alá körözni, nyilvános telefonfülkéből beszélni, feladni egy képeslapot a haverjaidnak. Isabel Marant újrateremtette a letűnt idők világát és miért is tagadjuk, jól éreztük magunkat ebben az "időkapszulában". Persze csak azzal a feltétellel, hogy a wifi is működött és posztolhattuk a sok élményt az Instagramon.

Mondjuk azt, hogy Isabel állandóan mosolygott és egy rövidke bőrsortban, rojtos tűsarkúban állta a sarat, az újságírók "támadását". Egyébként a világ egyik leglazább, legszimpatikusabb nője, bár francia, van benne valami bájos antisznobság, amitől rögtön keblére ölelné az ember. Az ötven országból érkezett újságírósereg hamburgert majszolt, Donald-rágóval tömte meg zsebeit, szívószállal pezsgőt ivott, diszkó gömb alatt harsogva énekelte, "I`ve got the power!", és grimaszolt, nyuszifület mutatott egymásnak a fénykép-automatában.

A fadobozokból felépített privát városkában felbukkant January Jones, Alek Wek, Audrey Tautou, Freida Pinto és Olga Kurylenko is, persze egytől egyig az Isabel Marant pour H&M kollekció szuper darabjaiban.

Eddig nem gondoltuk, de a 80-as évek tényleg jó korszak volt. Most modernizáltan visszatért.

Kattints a galériára a képekért!

Isabel Marant-kultusz A H&M kapszulakollekció olyan, mint egy fiatalságszérum.

Ez is érdekelhet

Harry herceg időzített bomba a királyi család szemében

Harry herceg időzített bomba a királyi család szemében

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói