Itt van Balmain x H&M kollekció minden egyes darabja!

2015.október.15.

Amióta Jourdan Dunn és Kendall Jenner oldalán bejelentette Olivier Rousteing, hogy a Balmain lesz a következő divatház, amelyikkel az H&M limitált kollekciót dob a piacra, azóta tűkön ülve várjuk, hogy végre lássuk, mivel lep meg november 5-én Kardashianék kedvenc tervezője.

Itt van Balmain x H&M kollekció minden egyes darabja!
Fotó: h&m

Nemrég kíváncsiságunkat sikerült kissé csitítani a hivatalos kampányképekkel, melyeken Kendall Jenner és Jourdan Dunn mellett a másik abszolút sztármodell, Gigi Hadid is feltűnik. A fotókról jól látható, hogy Olivier Rousteing nem fukarkodott a gyöngyökkel, a bársonnyal, a selyemmel és a látványos kiegészítőkkel, ez pedig egy viszonylag elérhető árú kollekció esetében szinte csodával ér fel.

A Balmain x H&M darabjai barokkosan túlzóak és vadítóan szexik - pont olyanok, amit a divatháztól várnánk. A vállak hangsúlyosak, a derekak, a nadrágok szűkítettek, a részletek a legnagyobb precizitással kidolgozottak, a kiegészítők pedig bámulatosak, ennél glamúrosabb 80-as éveket idéző kollekciót már rég láttunk. Nagyon reméljük, hogy nem költöttétek el minden pénzeteket a GLAMOUR-napokon, mert a november 5-ét nem lehet túlélni anélkül, hogy ne vásárolnád fel legalább a kollekció felét. Újdonság, hogy idén először a dizájner ruhákhoz illat is készült (valószínűleg az H&M új, magas minőségű kozmetikai részlegének hatására), viszont a parfüm a hivatalos november 5-i indulás után csak egy hónappal, december 5-től lesz majd elérhető.

A fiúknak sem kell panaszkodni, az utcai darabok közül például a kétsoros gombolású, katonás stílusú kabátok, az arany zipzáras, dögös motoros bőrdzsekik elképesztően menők. Minderről pedig most meggyőződhetsz a hivatalos és még nagyon friss lookbook képeinek hála.

Azonban, ha elég szemfüles voltál, akkor a GLAMOUR novemberi számában és annak Beauty mellékletében is felfedezhettél már pár fantasztikus darabot a Balmain H&M kollekcióból.

Kattints ide és nézd végig az összes szettet, árakkal pedig hamarosan jelentkezünk:

Itt van Balmain x H&M kollekció minden egyes darabja! És plusz egy meglepetés!

Ez is érdekelhet

Honnan tudhatjuk, hogy jók vagyunk-e az ágyban?

Honnan tudhatjuk, hogy jók vagyunk-e az ágyban?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói