Jennifer Lopez újraértelmezte az ünnepeket ezzel a ruhával

A legnagyobb Jennifer Lopez-rajongók bizonyára tudják, hogy az On The JLo hírlevélre feliratkozva első kézből értesülhetünk a popdíva mindennapjainak legfrissebb történéseiről. Az énekesnő és színésznő ezúttal egy karácsonyi üzenettel lepte meg követőit.

Jennifer Lopez mindig is imádott a kolibrik színeiben pompázni
Jennifer Lopez mindig is imádott a kolibrik színeiben pompázni
Fotó: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Jennifer Lopez elmondása szerint nem hagyhatta ki, hogy ne küldjön egy kis karácsonyi vidámságot a kedvenc rajongóinak. Legutóbbi filmjének forgatása óta nagyrészt otthon töltötte az idejét és az ünnepekre készült. Az énekesnő különösen szeret tematikusan készülni a karácsonyra, az ideit pedig a kolibriknek szentelte, nem véletlenül.

Kolibri-szerelem

Számomra a kolibrik a szerelem hírnökei” – írta Jennifer Lopez az On The JLo nevű hírlevelében – Nagyon mozgékonyak – képesek előre, hátra, fel és le is repülni. Ők a leggyorsabb madarak, de mindig van idejük megállni, enni valami édeset és megérezni a rózsák illatát. Azonosulok velük, de mindezek felett amikor meglátok egyet, úgy érzem, ez Isten jele, hogy minden rendben lesz.” – tette hozzá az énekesnő, akinek legújabb, This Is Me... Now című albumán egy Kolibri (Hummingbird) című számot is találhatunk.

Jennifer Lopez szerint a kolibri tematika tökéletesnek bizonyult az idei karácsonyhoz, hiszen Ben Affleckkel egyesítették családjaikat, így nemcsak az emberek, de az ajándékok, a szórakozás és a szeretet is megduplázódott – a káosz pedig a háromszorosára nőtt. A házukba egy kolibri-fát is állítottak, hogy ez emlékeztesse őket arra, hogy amit szeretettel teszünk, az mindig rendben lesz.

A dús haj nem csak Jennifer Lopez kiváltsága - Íme 3 trükk a fodrászától

Jennifer Lopez az általuk rendezett vagány karácsonyi partin egy fantasztikus Gucci ruhával tette teljessé az ünnep tematikáját, amely a kolibrik színeiben tündökölt, és amely elmondása szerint már egy éve várt a szekrényében arra, hogy elérkezzen a tökéletes alkalom a viselésére. Természetesen lélegzetelállítóan festett, mint mindig!

Még több ragyogó divatpillanat:

Ez is érdekelhet

Jennifer Lopez hasizmát most azonnal elfogadnánk

Jennifer Lopez hasizmát most azonnal elfogadnánk

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói