Lóverseny és táskabemutató - Abonyi Alma extrém módon ünnepelte márkája 2. születésnapját

2015.október.3.

Az Alma Abonyi márka lassan már hagyományként a Design Hét keretén belül ünnepli a születésnapját. Ez az idén sem volt másként, ám most a tervező még magasabbra emelte a tétet, és egy lóversennyel egybekötött bemutatóval ülte második szülinapját október 2-án a Kincsem Parkban.

Elsőre azt gondolhatnánk, hogy a lovas futamnak nem sok köze lehet a táskákhoz, azonban Alma elmondta nekünk, hogy ez nem pontosan így van. Igencsak személyes kötődése van a lovakhoz, és már régóta tervezett valami ilyesmit összehozni a márkával. "A kollekcióm közvetlenül nem kapcsolódik a lovakhoz, csupán annyiban, hogy a műhelyem a másik lelátóban van, illetve a párom nagyon szereti ezeket az állatokat, és van is két lovunk, úgyhogy akaratlanul is az életem része a lovassport" – árulta el a táskatervező. Azt is elmondta, hogy a lovasverseny köré épített bemutató ötlete is a kedvesétől származik. "Divattól függetlenül is egy nagyon jó ötletnek tartom a lovassportot közelebb hozni a fiatalabb generációhoz" – tette hozzá.

A lovasversenyhez Abonyi Alma a magyar közélet ismert arcait kérte fel, így a tervezőn kívül Andy Nagy modell, Borbás Robi tetováló művész, Csalár Bence blogger és újságíró, Engler András szobrászművész, Fábián Zsanett fodrász, Festy divat és életstílus blogger, Halász Jácint fotós, Jónás Vera dalszerző-énekes és Lakatos Levente író vállalta, hogy beül a szulkikba. Leventét, aki mellesleg másodikként futott be, el is kaptuk pár percre a versenyt követően. Elmesélte, hogy fantasztikusan érezte magát, és bár kicsit izgult, nehogy lerepüljön fejéről a sisak, kétségtelenül rendkívül jól szórakozott. Festyvel is váltottunk néhány szót, ő egyenesen az egekben volt az izgalomtól és az adrenalintól, szemmel láthatóan nagyon élvezte a futamot.

Arra a kérdésünkre, hogy tervez-e a jövőben a ló és a táska extrém párosításához hasonló tervekkel előrukkolni Abonyi Alma annyit mondott, hogy már maga a következő kollekciója is nagyon különleges lesz, így hát mindenképpen valami izgalmas körítést fog kapni a bemutatása.

Az aktuális kollekcióból - melynek kampányképei GLAMOUR oldalán debütáltak - a tervező kedvenc darabja a palackzöld, aranyláncos táska: "Ez az a méret, amit én is hordok. Nem túl nagy, így nem lesz túl nehéz, mégis minden elfér benne. Ez szerintem egy Orosz Barbis táska. Vörös haj, vörös rúzs, fekete ruci, teljesen ehhez a stílushoz passzol" – magyarázta nevetve.

Ez is érdekelhet

A szerethető öregedésről – A hét könyve: Egyedül

A szerethető öregedésről – A hét könyve: Egyedül

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít