Magyar díjeső és csillogás az amfAR gálán Cannes-ban

2014.május.26.

A film, melyet a rendező saját maga konferált fel, egy gazdájától elszakított korcskutya viszontagságairól szól, és mindezt az állat szemszögéből élhetjük át. A meglehetősen izgalmas sztori azzal kezdődik, hogy egy kislány kutyáját az apja szélnek ereszti, hogy majd az egész történet folyamán egymást keressék. A jószág új gazdához kerül, aki harci kutyát nevel belőle. Az állat elszökik innen, és egy menhelyre kerül, ahol újonnan szerzett tudományának köszönhetően kiszabadítja az összes kóbor kutyát, majd együttesen rettegésben tartják Budapestet. A film végére a rengeteg megpróbáltatáson keresztülesett állat rátalál eredeti gazdájára, a kislányra, aki trombitaszóval szelídíti meg a vérszomjassá vált kutyákat. A film óriási tapsot kapott a nézőktől, és szerintem is érdekes, különleges történet volt.

Az este folyamán megint a Hotel du Cap Eden Rockba vettük az irányt, ahol a filmfesztivál legnagyobb eseményei történnek. Ezúttal az amfAR gálára sikerült bejutnom, mely a legnagyobb presztízsű jótékonysági esemény a cannes-i filmfesztiválon. Olyan sztárok pártfogolják, mint Sharon Stone vagy Heidi Klum. Már a bejáratnál lehetett látni Damien Hirst aranyból készített mamutcsontvázát, amit az aukcióra ajándékozott.

Az estély természetesen tele volt szupersztárokkal, több topmodell is felvonult, mint Karlie Kloss, Bar Rafaeli, Rosie Huntington-Whiteley, de ott volt Palvin Barbara, Mihálik Enikő is, ahogy Andela Lindwell és Heidi Klum is. Sikerült lencsevégre kapnom ahogy Heidi Klum Justin Bieberrel csevegett.

Az eseményen megjelent Leonardo DiCaprio is, sőt Jessica Chastainnel és Adrian Brodyval is sikerült ismét találkoznom. Andy Vajna is jelen volt egy fiatal hölggyel. A parti végére Quentin Tarantino is megérkezett Nike cipőben, ami elég vicces volt, hiszen mindenki nagyestélyit illetve szmokingot viselt. Tarantino nem volt hajlandó senkivel fotót készíteni, ezért csak a távolból tudtam lefényképezni.

Az estéről egy jordániai dizájner ruhája tetszett nekem a legjobban. Zeina Nabulsi egy saját tervezésű, kövekkel kirakott, hálós kreációban díszelgett.

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!