Magyar lány a Biotherm és a L`Oréal kampányaiban

2013. január 16.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Bernát Sára Emíliára tíz évvel ezelőtt figyelt fel egy francia ügynökség. A most 26 éves, Párizsban élő lány azóta számos kampánnyal, címlappal és kifutós szerepléssel büszkélkedhet, mégsem teszi, inkább teljes erőbedobással a tanulásra koncentrál. A GLAMOUR Online testvérén, a szintén modellként dolgozó Bernát Biancán keresztül elcsípte egy interjúra a hihetetlenül szerény magyar topmodellt. \ (Kattintsatok ide Bianca modellblogjáért!)

A francia Votre Beauté 2012. decemberi számában
A francia Votre Beauté 2012. decemberi számában

Hogyan kezdődött a modellkarriered?

2002-ben egy francia ügynökség választott ki az év arcának 86 ország versenyzői közül. Hogy a gimnáziumot befejezzem, a szerződésüket vissza kellett utasítanom. A modellkedés lehetőségként itt nyílt meg először az életemben. Az érettségit és egy budapesti castingot követően Párizsba mentem, a Womennel szerződtem le. Az egyetem elkezdéséig itt is maradtam, kisebb-nagyobb megszakításokkal Londonban, Milánóban, New Yorkban, Tokióban, Sydneyben. Az egyetem 3 évét (globális kommunikáció és pszichológia szakokon) pedig Párizsban és New Yorkban jártam, mialatt főleg ebben a két városban dolgoztam, direct booking munkákkal. Mivel a modellkedés kezdettől fogva eszköz volt az utazáshoz, nemzetközi karrierhez, szabadsághoz, hogy a világon bármilyen egyetemre jelentkezhessek, magyar ügynökségem nem lett.

Melyek a legnagyobb munkáid az elmúlt évekből?
Kampányok: Carolina Herrera, Biotherm, L'Oréal, Sephora, Lancaster, Givenchy, Rocco Barocco, Rena Lange, Dinh Van, Fuzzi, Bionike, Triumph, Galenic, Pepe Jeans, Dessange stb. Címlap: Grazia, French, Madame Figaro, Votre Beaute, GLAMOUR Italia, Jalouse stb. Show: Chanel, Sonia Rykiel, Guy Laroche, Alberta Ferretti, Leonard, Anne Valerie Hash, Giambattista Vali, Christophe Josse, Georges Chakra, Maurizio Pecoraro stb.

Hogyan választottak ki a Chanel show-jaira?
A Chanel előválogat a kezdő lányok közül, az ügynökségeken keresztül. Ezután castingra hívják azokat a modelleket, akikben látnak fantáziát. Lagerfelddel a fittingeken, show-kon találkoztam először.

Melyik munkádra vagy a legbüszkébb?

Egy munkára való booking nagyon sok mindentől függ, tehát ilyen szempontból büszkének lennem egy-egy konkrét projektre számomra egy kicsit problematikus. Viszont egy karrier sosem esetleges, minden lepcsőfok egy előzőre épül, kitartás, megbízhatóság, folytonosság nélkül a siker lehetetlen. Amire büszke vagyok, hogy az egyetemet magna cum laude címmel végeztem el, másfel évvel az előírt program vége előtt, miközben gyakorlatilag teljes állásban dolgoztam egy nagyon kompetitív nemzetkozi platformon.

Jelenleg hogyan telnek a napjaid? Mennyi idődet tölti ki most a modellkedés?
Februárban Párizsból Londonba költözöm egy időre, addig pedig, amikor nem dolgozom, a mesterképzéshez készülök a felvételikre. Nyár után ennek függvényében lesz folytatás, addig pedig további castingok és munka. A szabadidőmben pedig olvasás, sport, kiállítások és utazás.

Testvéred, Bianca is modellkedik, élményeiről rendszeresen blogol a GLAMOUR Onlone-on. Szerinted mennyire befolyásoltad abban, hogy ő is erre a pályára lépett?
Ezt így nem tudom megmondani. Mi nagyon közel állunk egymáshoz, végigkísérte az elmúlt 8 évemet, sikereket, nehézségeket, kihívásokat, élményeket. Amikor egy hozzád közel állón keresztül látsz egy szakmát, árnyaltabban látod, mit nyersz, és mit veszítesz vele. Ez biztosan szerepet játszott a döntésében.

Szerinted nálad min múlott, hogy sikeres lettél? Sokan azt mondják, a kitartás még az adottságoknál is fontosabb.

Fizikai adottság, fegyelem, nyitottság, alkalmazkodás, szerencse. Bárhogyan is alakul egy modell karrierje, a hosszútávú sikerhez ezek elengedhetetlenek.

Bernát Sára nemrég a Biotherm és a L'Oréal Paris arca lett egy-egy kampány erejéig, és rövid időn belül két címlapon is viszontláthattuk (Votre Beaute és Grazia). Hamarosan újabb nagy dobással készül, addig is nézegessétek meg a galériában eddigi munkásságának legkülönlegesebb fotóit. Kattintsatok!

Magyar lány a Biotherm és a L`Oréal kampányaiban Bernát Sára Emília évek óta a francia magazinok kedvence. A francia Votre Beauté 2012. decemberi számában A Biotherm kampányában


Galéria

Bezárás
2021.02.02.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

10 alapdarab, amivel olyan stílusosan vészelheted át a kánikulát, mint Emily Ratajkowski

10 alapdarab, amivel olyan stílusosan vészelheted át a kánikulát, mint Emily Ratajkowski

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)