Palvin Barbara magyar tervező ruhájában

2015.június.2.

A nemzetközi divatporondon már sokszor láttuk, milyen sokat jelent a divattervezőknek, ha egy topmodell viseli a ruhájukat. A világ egyik legismertebb modellje most Elysian ruhában pompázott. Milyen gyönyörű is volt!

Palvin Barbara eddig többnyire nemzetközi divatmárkákban mutatkozott, a L`Oréal itthoni sajtótájékoztatóján azonban magyar divattervezőt választott, Bódis Boglárkát, ami szerintünk fantasztikus dolog! Barbara újabb két évre írt alá szerződést a sikkes francia kozmetikai márkával és olyan termékeket reklámozott eddig, mint a Miss Manga szempillaspirál, a Casting Créme Gloss ammóniamentes hajszínkrém vagy az Infallible Gloss szájfény. Csupa-csupa jól ismert, a szépségünket kiemelő terméket népszerűsített eddig is és teszi ezt a továbbiakban is.

A bemutatón az Elysian kampányában is szereplő Nemcsics Dorina mutatta be a L`Oréal sajtótájékoztatón Palvin Barbara által viselt ruhát. Imádjuk az egyszerű, klasszikus szabást és a szalagok varázserejét

A magyar Elysian márkát is jól ismeritek, annak ellenére, hogy alig pár éves, hiszen idén a GLAMOUR Women of the Year-en Az év divattervezőjének választottátok Bogit, aki új kollekcióját a Four Seasons Hotelben, a bámulatos Grasham Palotában mutatta be a slow fashion jegyében.

A bemutatóhoz a sikeres lengyel cipőscég, a CCC egy egyedi modellt tervezett, ami kapható lesz az üzletekben

Mit is jelent a slow fashion? A hagyományos szalonbemutatók mintájára egészen közelről tudtuk megnézni a modelleket, akik szépen lassan sétáltak a közönség között, a bemutató után pedig egészen közelről megnézhettük azt is, hogy például hogyan is van felvarrva az a bizonyos szalag a ruhára, mintegy izgalmas, külső szabásvonalat képezve. A törtfehér ruha, melyet Barbara is viselt, mindenképpen a jövő szezon egyik legcsodásabb darabja, hiszen a szalagok vonala még nőiesebbé varázsolja a testet és természetesen a személyre készülő daraboknál ezzel még ügyesen formálni is lehet az alakot.

Az Elysian modelljeihez tökéletesen passzolt a Notebookspecialista bőrből készült laptop és tablet borító kollekciója

Bogi elmondta a vendégeinek, hogy a kollekciót a világ egyik legszebb kristálycsillárja, a Grasham Palota halljában található darab ihlette. Ennek a szemlélésekor ébredt rá arra, hogy mennyire kedveli az art deco hangulatát, letisztultságát. A geometriai szabásvonalak, a visszafogott, feszes dizájn, ami ugyanakkor erőt és dinamizmust sugároz, szabályosan magával ragadták a tervezőnőt, aki mindenkor törekszik arra, hogy kollekciói egymásra épüljenek, ruhatárrá álljanak össze.

A felhasznált anyagai a gyapjúszövet, a hernyóselyem és a neoprén anyagokat idező dzsörzé, színei nagyon fegyelmezetten a törtfehér, a fekete, a szürke és a borvörös voltak. A ruhákat közelebbről is megnézve elmodható, hogy Bogi tudja, mi az az erőlködésmentes elegancia, ahogy Palvin Barbara is az egyik legtermészetesebb, leggyönyörűbb lány, akit valaha láttunk.

Ezeke viselte még Barbi a csodás ruhán kívül: L`Oréal Miss Manga szempillaspirál és L`Oréal Infaillible alapozó

Ez is érdekelhet

Sosem cserélném le a párom egy vibrátorra, de attól még imádom

Sosem cserélném le a párom egy vibrátorra, de attól még imádom

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját