Plus size divattrükkök - meríts ihletet az utcán!

2015.szeptember.8.

Világéletemben a vékonyak táborát erősítettem. Ezt kaptam örökségül. Nem mondom hogy nem örülök neki, de gyermekkoromban, és időszakosan később is inkább negatív tényezőként éltem meg ezt az adottságot. Ahogy kamaszodni kezdtem olyan gebe voltam, hogy nem mertem levetkőzni a strandon. A suliban meg melegítőgatyát vettem fel a farmer alá hogy jobban kitöltsem. Bármennyit zabálhattam nem híztam egy grammot sem, pedig nagyon szerettem volna.

Tudom, hogy sokaknak ez egyenesen vérlázító, de bizony a soványság is tud pont olyan komplexusokat kialakítani, mint a kövérség. Ja és persze lépten-nyomon megkaptam az arcomba, hogy jujj milyen vékony vagyok… Az élet fintora hogy a 2 évvel fiatalabb húgom mindig is hízékony alkat volt. Előfordult olyan, hogy én 40 kiló voltam, Ő pedig 80, és mindketten törölközőbe csavart testtel ücsörögtünk a parton. Én folyamatos hízókúrán vagyok, Tündi pedig végigdiétázza az életét. Ezt dobta a gép.

Az biztos, hogy egymás ruháit sajna sosem tudtuk hordani, de ettől eltekintve azért még szuper tesók vagyunk.:) Abban már sok évvel ezelőtt megegyeztünk, hogy a vonzó külsö nem a testalkaton múlik. Szeresd a tested és fogadd el önmagad!

Az persze fontos hogy a alakodhoz megfelelően öltözz. A különböző testalkatokhoz passzoló gardróbtrükköket meg lehet tanulni. Azután kell még egy kis plusz. "A ruha teszi az embert", mondják, de ez azért nem teljesen igaz. Az egyéniséged rejtőzik a felszín alatt, és ezt a stílusoddal is hangsúlyozhatod. Ha a kettő egyensúlyba kerül, az öltözéked harmóniába kerül a személyiségeddel. Ha jóban vagy a testeddel, és önmagaddal ez sugárzik is rólad. Egészséges önbizalom, ápoltság és egy nagy adag mosoly. Mind kell ahhoz hogy elvarázsold a környezeted. És a kiló nem számít. Ismerek egy olyan lányt aki bár erősen plus size, mégis olyan okosan, csinosan öltözködik, hogy nincs olyan alkalom hogy ne dícsérném meg amikor találkozunk. Jó ránézni. Talán ez a csajszi is inspirált abban, hogy szóljon ez a poszt a duci streetstyle követendő alakjairól.

Néhány szuper plus size blogger:

nadiaaboulhosn.com
girlwithcurves.com
trendycurvy.com
stylemecurvy.blogspot.com
thecurvyblogger.comAz örök fekete. Tuti befutó. Az overál szerintem szuper választás molett alkatra. A derekat kihangsúlyozni mindig szerencsés. Az ideális szoknyahossz a térd alatt végződik. A takargatni kívánt részeken pedig nagyon jól működik a csipke vagy egy sejtelmesen áttetsző anyag.

Pöttyők? Csíkok? Virágok? Miért ne? Minden attól függ hogyan viseled. Válassz nagyobb mintákat amik áplnak és eltakarnak, emellett a vidám énedet is hangsúlyozzák.

A peplum jól palástolja az úszógumit.

Az A-vonalú szoknya mindig jó választás.

Bátrabbak még haspólót és felvehetnek, csak az alj végződjön magasan, a köldök fölött. Így ugyan nem sok bőr villan ki, de hát éppen ez a cél.

Ha szép a vádlid, mutasd hát meg!

És az örök farmer. A ceruzafazon optikailag nyújtja az alakot.

Ez is érdekelhet

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói