Rita Ora meztelenruhája a legfelszabadítóbb dolog, amivel ma találkozhatsz a neten

Rita Ora öltözködése nem először hagy keveset a képzeletünkre, de mi minden alkalommal egyre jobban szeretjük, és támogatjuk, hogy bátran ki meri fejezni önmagát.

Rita Ora meztelenruhái felszabadítják a női testet
Rita Ora meztelenruhái felszabadítják a női testet
Fotó: David M. Benett/Getty Images

Rita Ora először adta elő élőben legújabb dalát, a You Only Love Me-t egy londoni klubban, ennek örömére pedig nem félt ismét merészen megmutatni fantasztikus alakját. A fellépésre a koszovói származású brit énekesnő egy teljesen áttetsző, ejtett vállú Avellano latexruhát választott, amely alatt csupán egy ezüstszínű tanga és két hozzáillő, csillag formájú mellbimbótapasz fedte a testét.

Rita Ora szexi meztelenruhában egy londoni fellépése során
Fotó: Dave J Hogan/Getty Images

Ez miért felszabadító?

Az én toxikus tulajdonságom az, hogy elhiszem, hogy felvehetném ezt a ruhát úgy, hogy meg is ússzam” – kommentálta az egyik rajongó, míg egy másik megjegyezte, hogy „Rita Ora imád meztelenkedni.” Az elmúlt időszakban a 32 éves énekesnő csakugyan nem egyszer lépett meztelenruhában a nyilvánosság elé, gondoljunk csak a melltartó nélküli áttetsző csipkeruhára, amelyet a Golden Globe előbulijára választott, vagy a szexi sellőruhára, amelyet a British Fashion Awards vörös szőnyegén viselt.

Kendall Jenner áttetsző ruhában, melltartó nélkül? Elmondjuk, hogy ez miért oké

Rita Ora bocsánatkérés nélkül válogatja össze a merészebbnél merészebb szetteket, a fent említett hozzászólás pedig hajszálpontosan rámutat, hogy ez miért is felszabadító. A hírességek tulajdonképpen egy olyan burokban élnek, ahol csaknem bármit megtehetnek, provokatív divatpillanataik azonban talán teret adnak a hétköznapi nők számára is, hogy szabadabban fejezzék ki önmagukat az öltözködésükön keresztül. Minden meztelenruha egy lehetőség arra, hogy a nők visszanyerjék az irányítást a testük felett.

Még több felszabadító divatpillanat:

Ez is érdekelhet

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói