Selena Gomez pink istennőként tündökölt az SNL műsorában

Selena Gomeznek a Saturday Night Live című műsorban volt cameója a hétvégén, ahol nem is akármilyen szerelésekben tündökölt.

Selena Gomez a Gyilkos a házban Los Angeles-i eseményén
Selena Gomez a Gyilkos a házban Los Angeles-i eseményén
Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images

A Saturday Night Live legutóbbi epizódjának házigazdái Steve Martin és Martin Short voltak, akikkel Selena Gomez a Gyilkos a házban című sorozatban szerepel együtt. Az énekesnő először egy kis fekete ruhában jelent meg mellettük a színpadon, majd egy vadító pink Valentino szettben vendégszerepelt egy humoros jelenetben.

Steve Martin, Selena Gomez és Martin Short az SNL színpadán
Fotó: Will Heath/NBC/Getty Images

Megunhatatlan Valentino pink

A Valentino idén tavasszal bemutatott fuksziarózsaszín kollekciója minden túlzás nélkül egy beteljesült rózsaszín álom volt, amely rövidesen be is indította az év legnagyobb trendjét, a Barbiecore-t. Az elmúlt időszakban olyan divatikonok hódoltak a Valentino megunhatatlan fuksziarózsaszín darabjainak, mint Zendaya, Ariana Grande vagy Florence Pugh. Így tett ezúttal Selena Gomez is.

2022 legnagyobb divattrendje: Barbiecore

A színésznő és énekesnő egy csodás Valentino szettben saját magát alakította az SNL egy gegjében, amelyben nem kevesebb, mint 1,8 millió dollárért vállalt el egy esküvői haknit. Ezt követően a műsor afterpartiján is maradt a pink istennő szerepénél és valósággal beragyogta az estét.

Nemrég jelent meg az Apple TV műsorán Selena Gomez My Mind & Me című dokumentumfilmje, amelyben intim betekintést nyerhetnek a nézők a rendkívül fiatalon híressé vált színésznő életébe. Selena Gomez a filmben bátran mutatja meg legsebezhetőbb oldalát, hogy ezzel segítsen fényt deríteni a mentális betegségek stigmatizált valóságára. Korábban arról is beszámoltunk, hogy az énekesnő miért élte meg tragédiaként, ahogy alakult az élete.

Még több ragyogó divatpillanat:

Ez is érdekelhet

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói