Szexi fehérnemű kampányban Mihalik Enikő

2015.január.31.

Milyen sikerek jöhetnek még idén egy Chloé kampány és egy visszatérő Victoria's Secret szereplés után? Még a La Perla couture -nél is valami sokkal szexibb! Mihalik Enikő ugyanis ezúttal az Agent Provocateur 2015-ös kampányával vesz le mindenkit a lábáról! Ráadásul GLAMOUR olvasóként most exkluzív betekintést nyerhetsz nem csak szőke bombázónk elképesztő vonalaiba, hanem a kifinomultan erotikusra kidolgozott tavaszi kollekció darabjaiba is, mielőtt még a hivatalos oldalra felkerülnének a kampányfotók!

mihalik enikő
Fotó: AgentProvocateur

A kérdésre, miszerint milyen alsóneműt visel legszívesebben, már 2011-ben azt válaszolta büszkeségünk, hogy bármit az Agent Provocateurtől. Ugyan a kedvenc cégének kampányszereplésre éveket kellett várni, úgy gondolom teljesen megérte! Kate Moss és Naomi Campbell után most békéscsabai topmodellünk fog meghódítani minden férfi és női szívet az angol fehérnemű márka 13 országban található, 30 üzletének kirakatában.

A forró fotók London második legnagyobb trópusi üvegházában, a Barbican Conservatoryban készültek a Vogue Nipponból már ismert Sebastian Faenaval.

A luxusmárkát Molnár Juli, a londoni Toni&Guy ruhatárának jelenlegi fő stylistja is képviselte már pár évvel ezelőtt egy fashion filmben, de magyar modell még sosem került ki Agent Provocateur lányként. Szerintem ez még egy Victoria`s Secret katalógusnál is sokkal izgalmasabb!

Kattints és nézd meg a fotókat:

Szexi fehérnemű kampányban Mihalik Enikő A magyar topmodell az Agent Provocateur arca.

Ez is érdekelhet

Nárcisztikus nőcsábász és pitiáner tolvaj a férfi, aki a Stockholm-szindróma kifejezést ihlette

Nárcisztikus nőcsábász és pitiáner tolvaj a férfi, aki a Stockholm-szindróma kifejezést ihlette

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex