A Mango az arab piacot is meghódítja

2016.június.20.

Mintegy tíz éve, hogy a sikkes divatmárka elkezdte a legkülönfélébb piacokhoz igazítani a kínálatukat. Most sem késlekedtek, és felismerték az arab piacban rejlő kiaknázatlan lehetőségeket. Már kapható a böjt hónapra, a Ramadan-ra készült kollekciójuk, ami figyelembe veszi az öltözködési, kulturális, vallási különbségeket, és lehetővé teszi, hogy az arab nők is divatosan öltözködjenek.

A Speciális kollekciók részlegük exkluzív darabokat tervezett a Közel-Kelet öltözködési normáit figyelembe véve. A 45 darabból álló kapszulakollekció változatos, vannak közöttük munkába is viselhető lezserebb darabok, de olyanok is, amelyek ideálisak a Ramadan ünnepi hangulatához, mesés esti összejöveteleihez.

A kollekcióban vannak dzsekik, kaftánok, oversized blúzok, leggingek, tunikák. Olyan finom anyagokból készültek a varázslatos darabok, mint a puplin és a selyem. Az ünnepi hangulathoz tökéletesen passzolnak a maxi ruhák, a dupla, testet körülölelő sálruhák. A leheletvékony szaténok, a lurexek, a laminált szövetek szintén kulcsszerepet játszanak a kollekcióban, ahogy a nőies csipke is. A színek és minták egy csillogó, magával ragadó kínálatot kreálnak.

Az, hogy a Mango megértette, hogy a különféle piacoknak nagyon eltérő igényei vannak, előremutató magatartás a divatiparban. Ázsia arab térségén, a hidegebb, szélsőségesebb éghajlatú országokban nem öltöznek ugyanúgy, mint az európai emberek, így őket speciális, nekik szóló kollekciókkal lehet csak igazán kiszolgálni.

A Mango csak a robbanás kezdete.

Kattints ide és nézd meg a Ramadan kollekció darabjait:

A Mango az arab piacot is meghódítja Ramadan kollekció a spanyol divatcégnél

Ez is érdekelhet

5 harapnivaló, amivel kiválthatod a kenyeret

5 harapnivaló, amivel kiválthatod a kenyeret

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói