A paralimpikonok készen állnak Rióra, és ez nektek köszönhető

2016.június.22.

Az idei Gardróbfrissítésen több mint 500 ezer forintot sikerült összegyűjteni az általatok felajánlott ruhák eladásából, az összeget teljes mértékben a magyar paralimpikonoknak adtuk, a WestEnd City Center pedig mindezt megduplázta, így 1.064.180 forinttal támogattuk veletek közösen idén a sportolókat.

A ti segítségetekkel az atlétáknak sporteszközöket, felszerelést vásárolhattunk, amivel még jobban fel tudnak készülni az idei riói olimpiára, illetve így még egy lépéssel közelebb kerültek a győzelemhez.

Június 22-én egy nyilvános sajtótájékoztató keretében jelentette be László Kata, a WestEnd City Center marketing igazgatója, hogy amellett, hogy most több mint 1 millió forintos támogatást kaptak a felkészülésre, további pénzjutalomban is részesülnek a paralimpiát követően a teljesítményüknek megfelelően. A bevásárlóközpont nagyszabású, nyilvános koncertet szervez ezzel is tisztelegve az eseményről hazaérkező magyar parasportolók előtt. A koncertet megelőzően az éremmel hazatérő sportolókat – fejenként egy, a legjobb érem után – nagy összegű vásárlási utalvánnyal jutalmazza meg a WestEnd: az aranyéremért 1 millió Ft-os utalvány, az ezüstért 500 ezres, a bronz medálért pedig 300 ezer Ft-os utalvány az ajándék.

László Kata azt is elárulta, miért olyan fontos a WestEnd City Center számára, hogy egy ebben a kezdeményezésben részt vegyen és pénzzel támogassa a parasportolókat: "A WestEnd nyitása óta fontos nekünk, hogy támogassuk a rászorulókat és a sportolókat. Viszont mivel idén a sport évét ünnepeljük, de az olimpia mellett a paralimpia eléggé háttérbe szorul, mind az esemény, mind a sportolók, úgy döntöttünk, hogy őket fogjuk kiemelten támogatni. Az is fontos volt, hogy ne csak pénzt adjunk a sportolóknak, hanem kommunikációs platformot is biztosítsunk számukra, májusban jelent meg például a WestEnd trendmagazinja, aminek a címlapján először szerepel paralimpikon, Adámi Zsanett úszó, júniusban pedig elindult a sportkampányunk kommunikációja, aminek a főszereplője Váczi Anita kajakos parasportoló. A GLAMOUR magazinnal már szintén többéves az együttműködésünk, és a Gardróbfrissítéssel pedig még jótékony oldalról is megközelíthettük a paralimpiát, ezért csatlakoztunk a kezdeményezéshez".

A GLAMOUR Snapchatjén (glamourhungary) megtaláljátok Pap Bianka, Kézdi Réka úszók, Csontos Piroska atléta, Lőrincz Kriszta evezős és Arlóy Zsófia asztaliteniszező rövid nyilatkozatát arról, hogy milyen eszközöket kaptak most a ti segítségetekkel.

A Facebook oldalunkon pedig meg tudjátok tekinteni a mai sajtótájékoztató élő közvetítését is.

Ez is érdekelhet

Gyógypapucs? Ugyan! A Dior és a Birkenstock kollaborációja csodás

Gyógypapucs? Ugyan! A Dior és a Birkenstock kollaborációja csodás

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban