Így fogynak a szupermodellek

2012.május.29.

Melyik nő ne akarna olyan tökéletesen kidolgozott testet, mint amilyen a Victoria`s Secret angyalkáinak van?

Erin Heatherton rengeteget dolgozik a tökéletes alakért
Erin Heatherton rengeteget dolgozik a tökéletes alakért

Igaz, nem lehet mindenki Miranda Kerr vagy Erin Heatherton, de megsúgjuk nektek, hogy a világon a legirigyeltebb alakkal rendelkező női mivel hozták magukat csúcsformába.

Azt azért szögezzük le, hogy ezeknek a lányoknak az az elsődleges feladata, hogy jól nézzenek ki. A kifutón a legkisebb zsírpárnát is rögtön kiszúrják a szemfülesek, ott nem működik a retus, és azt is tudnunk kell, hogy egy Victoria`s Secret angyalkának az év 365 napján küldetésben kell lennie. Mit szólnátok hozzá, ha a katalógusokban látott istennőkről olyan paparazzi fotók jelennének meg, amelyeken elhízva, igénytelen külsővel mutatkoznának? Na ugye, hogy egy világ omlana össze. Azt azonban kevesen tudják, hogy mennyi munka rejlik a tökéletes test mögött.

A Victoria`s Secret angyalkáinak személyi edzője, Justin Gelband gondoskodik róla, hogy a lehető leghatékonyabb edzésformákat végezzék az angyalok. Minimum napi 75 perc mozgást ír elő nekik, minden lányra külön programot készít, és táplálkozási tanácsokkal is ellátja őket, vércsoportjuk alapján állítja össze a diétájukat.

A kardio edzés az angyallá válás legfontosabb része, ebben David Kirsch edző segíti a lányokat. A kardio edzésformának köszönheti Heidi Klum, hogy a szülés után rekord időn belül visszanyerte alakját. Miranda Kerr a kick boxra, a jógára és a futásra esküszik, Erin Heatherton napi fél órát fut, és fél órát jógázik. A lányok az egészséges életmód hívei, ez persze nem jelenti azt, hogy csak salátán élnének, mindenből esznek, de csak mértékkel.

Az erőnléti edzésektől sem menekülhetnek a lányok, a kemény guggolásokból és kitörésekből, hajlításokból, súlyemelésből és hasizomerősítő gyakorlatokból álló sorozatokkal őrzik meg szálkás izomzatukat. Alessandra Ambrosio például ennek köszönheti tökéletes fenekét. A kemény edzések levezetéseként szívesen táncolnak, capoeiráznak.

Ez is érdekelhet

Nézd meg milyen szettet választott Melinda a berlini városnézéshez!

Nézd meg milyen szettet választott Melinda a berlini városnézéshez!

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex