6 dolog, ami nem számít egy férfinak, ha szerelmes

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Talán nem túlzás kijelenteni, hogy nőként sokszor túlagyalunk dolgokat, főként ha párkapcsolatról van szó. Szeretnénk meghódítani a férfit, aki tetszik, majd megtartani, és megfelelni neki minden tekintetben. Viszont van egy jó hírünk: ha már sikerült elrabolnunk a szívét, a legtöbb aggodalmunk teljesen alaptalanná válik!

Ez a 6 dolog biztos, hogy nem zavar egy férfit, ha szerelmes
Ez a 6 dolog biztos, hogy nem zavar egy férfit, ha szerelmes
Fotó: Profimedia

Emlékszel még a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt című filmre? Azon túl, hogy egy imádnivaló romantikus vígjáték, izgalmas mondanivalója is van. Vajon mi az a szint, amikor a legcsodálatosabb, legkedvesebb és legodaadóbb nőből is kiábrándulhat egy férfi? Oké, a film férfi főszereplőjét elsősorban nem a szerelem vezérelte, hanem fogadásról volt szó, az viszont tény, hogy viszonylag hamar belehabarodott a lányba. Egy szó mint száz, ha már egyszer elcsábítottad, valami nagyon drasztikus dolognak kell történnie ahhoz, hogy kiábránduljon belőled. Jöjjön hát 6 dolog, ami nem számít egy férfinak, ha szerelmes.

HIRDETÉS

Amikor leszáll a rózsaszín köd...

A szerelem különlegessége, hogy amikor tele vagyunk érzelmekkel, valójában a hormonok tombolnak bennünk. Ilyenkor elveszítjük a józan ítélőképességünket, és az is tetszik a párunkban, ami alapesetben lehet, hogy zavarna. „Az agyunk deaktiválja az amigdalát, amely szabályozza a félelem, a harag és a szomorúság érzékelését. Ez az oka annak, hogy annyira biztonságban érezzük magunkat a kedvesünkkel” - olvasható a CNN cikkében. „Ugyanakkor az agy csillapítja a középső és az elülső agykérgünk azon képességét, hogy logikát alkalmazzon, kritizáljon vagy tisztán gondolkodjon. Egy olyan blokk alakul ki, hogy képtelenek leszünk elemezni és megítélni vonzalmunk tárgyát.” Aggodalomra azonban semmi ok: a kezdeti lángolást egy jó párkapcsolat esetén felváltja majd a feltétel nélküli szeretet és az elfogadás, úgyhogy a szerelem nem vész el, csak átalakul.

Ricsi (23)

Alapvetően kedvelem, ha egy nő sminkeli magát és csinosan öltözködik. Természetesen ne estélyi ruhában, egy komplett vakolattal járkáljon, de az ismerkedési fázisban nagyon vonz, ha az átlagosnál jobban kicsípi magát. Onnantól kezdve viszont, hogy már melegítőben, smink nélkül, vagy reggel csipásan, kócosan is teljesen beindít, már tudom: szerelmes vagyok.

Tomi (28)

Amikor még csak ismerkedem vele, nagyon tud taszítani, ha idétlenül vihog. Vannak lányok, akik zavarukban elkezdenek csetleni-botlani, affektálni, vagy éppen idegesítően viháncolni. Ezzel ki tudnak kergetni a világból, viszont ha a csaj más pozitív tulajdonságokkal tudja ezt ellensúlyozni, akkor simán bele tudok szeretni. Olyankor pedig már nemhogy nem zavar a nevetése, hanem egyenesen szexinek találom! Hát igen, erre mondják, hogy “a szerelem vak”, de akkor ezek szerint süket is...

4 kérdés, amit ne tegyél fel az első randin, ha szeretnél másodikat

4 kérdés, amit ne tegyél fel az első randin, ha szeretnél másodikat

Barnabás (22)

Ha szerelmes vagyok, a dühkitöréseit is elviselem, míg ha nem, akkor még a hangulatingadozásai is zavarnak. Alapvetően kizáró ok nálam, ha valaki nagyon hisztis és imád drámázni, ahogy a játszmázásokat sem szeretem. Viszont, ha már belehabarodtam, akármennyire is tombol, én odamegyek, átölelem és elmondom neki mennyire szeretem, vagy ha ez nem válik be, egyszerűen csak veszek neki egy üveg Nutellát - ez a két dolog általában tuti siker.

Gábor (41)

Megéltem már néhány dolgot az évek során, ezért elárulom: nálam nincs olyan dolog, ami zavarna egy nőben, ha szerelmes vagyok belé. Nyilván ne csaljon meg és ne hazudozzon, de a mindennapi szokásait illetően bármit elfogadok, legyen szó tisztaságmániáról, vagy éppen lustaságról, reggeli szájszagról vagy testszőrzetről. Elfogadom őt olyannak, amilyen, hiszen nem véletlenül szerettem belé.

Norbi (37)

Rengeteg nő aggódik a teste miatt, ami legtöbbször a strandon és szex közben jön elő. Annyira jó lenne ha elhinnék, hogy nem ez az elsődleges szempont, ami alapján szerelmesek leszünk valakibe. Nálam alapvetően akkor sem zavarnak a testi hibák, ha még csak az ismerkedési fázisban vagyunk, hiszen senki sem tökéletes, és ez pont így van jól. Amikor pedig már meghódított, elkezdem nem a szememmel, hanem a szívemmel látni őt, és semmit nem veszek észre azok közül, amik miatt ő annyira aggódik. Sokkal fontosabb számomra, hogy jól érezze magát a bőrében - szerintem ennél vonzóbb és szexibb nincs egy nőben.

Marci (18)

Mindig izgalmas számomra, hogy mennyire őrjítően tud rám hatni egy nő illata, és nem a parfümre gondolok, hanem a természetes illatára. Míg más izzadságszagot, vagy éppen semmit nem érez annál az adott személynél, én addig teljesen elalélok a bőre illatától. Ilyenkor értem meg, hogy mit is jelent az a mondás, hogy “az orránál fogva vezet”...

Tudj meg többet a párkapcsolatokról:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Kvíz: te kitalálod, milyen nemzetiségűek ezek a Disney karakterek?

Kvíz: te kitalálod, milyen nemzetiségűek ezek a Disney karakterek?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)

Te tudod, melyik nyári arcápolási rutin a legmegfelelőbb a bőrtípusodnak? - Mutatjuk! (x)

Te tudod, melyik nyári arcápolási rutin a legmegfelelőbb a bőrtípusodnak? - Mutatjuk! (x)

Nem alszol jól? Lehet, hogy a ciklusod az oka - így függ össze a kettő (x)

Nem alszol jól? Lehet, hogy a ciklusod az oka - így függ össze a kettő (x)