18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Az anális orgazmus létezik, és meglepően könnyű elérni

Ahogy különbözik a csiklói és a méhnyaki orgazmus, úgy az anális orgazmus is egy csodálatos csúcsélményt adhat, ami legalább olyan jó, mint a „hagyományos orgazmusok”. Tabunak számít, pedig nagyon sokak fantáziájában központi helyet foglal el ez a szeretkezési mód, ezért fontos, hogy beszéljünk róla.

Az anális orgazmus létezik, és meglepően könnyű elérni
Fotó: Shutterstock

Sokan belefutottak már abba, hogy a párjuk unszolására megpróbálkoztak az anális behatolással és szörnyen kellemetlen vége lett a kísérletnek. Ők általában azok, akik a megfelelő felkészültség nélkül vágtak bele. Ahogy siklóernyőzni sem érdemes elkezdeni oktatás nélkül, úgy a hátsó kapu megnyitására is fontos alaposan felkészülni. A jutalom pedig fantasztikus anális orgazmus lehet a befogadó fél részéről is!

Milyen az az anális orgazmus?

Több kutatást végeztek már arra vonatkozóan, hogy megkíséreljék leírni, milyen érzés az orgazmus, de arra jutottak, hogy ahány ember, annyi féle csúcsélmény. Így hát azt is nehéz jellemezni, milyen az, amikor valaki a végbélben (vagy annak környékén) élvez el. Egy biztos: más érzés, mint a hüvelyi, csiklói vagy a péniszen átélt csúcsélmény. Sőt, másmilyen, ha a végbél bejáratánál található idegvégződéseket stimulálják, és más, ha a mélyebb pontokat, a prosztatát, vagy a végbélen keresztül elérve a hüvely egyes pontjait. Egy biztos: aki nyitott a popsi szexre, annak valószínűleg nagy kedvenc lesz ez az orgazmus-típus is.

Miért jó az anális szex?

A hosszú távon is örömöt adó szexuális élet egyik kulcsa a változatosság: és itt most nem a partnerek cserélgetésére célzok, hanem arra, hogy ugyanazzal a partnerrel is megélhetünk újabb izgalmakat, ha nem csak egyféleképpen szeretkezünk. Bár van, akit a monotonitás gyönyörködtet, a többség számára nem érdemes ugyanabban a szexpózban megöregedni. A szexológusok véleménye szerint azok a párok tudják hosszú távon is fenntartani a vágyat és a szenvedélyt a kapcsolatukban, akik nyitottak a kísérletezésre. Természetesen nem kötelező kipróbálni az anális szexet, számtalan más dologgal is változatosságot lehet vinni a szeretkezésekbe, de ez is egy módja annak, hogy újfajta gyönyörökben részesítsük egymást - vagy saját magunkat.

Az anális szex új kapukat nyit meg

A hátsó bejáratot nem könnyű megnyitni – ahogy erről korábbi cikkemben már írtam is. Ugyanakkor számtalanszor tapasztaltam már, hogy a hátsó kényeztetés segíthet megnyitni a hüvelyem. A legtöbbször nem az történik, hogy az ánuszomban élvezek el, hanem az óvatos anális izgatás mélyíti el a hüvelyi, vagy csiklói örömöket.

Mitől függ, hogy egy nő ejakulál vagy sem?

Sokszor már az is kincset ér, ha a partnerem átmasszírozza a farpofáimat, majd kéjesen széthúzogatja őket. Ez segít ellazítani a medence-tájékot, és általa sokkal nyitottabbá válik a hüvelyem. Azt is nagyon szeretem, ha a végbélnyílásom környékét simogatja, nyomkodja a párom, akár az aktusra ráhangolódásképp, akár hüvelyi behatolás vagy orális szex közben.

Ahogy a hüvelyi behatolás élvezeti értékét tudja növelni, ha a csiklónkat is simogatjuk mellé, ugyanez történhet a popsival is. Emellett én valahogy úgy tudnám megfogalmazni, hogy ha egy ujj is bekerül a popsiba, az mintha elmélyítené a hüvelyi gyönyöröket. Mintha mélyebbé válna általa az élvezet. Érdemes hát kísérletezni ezekkel, és kiderül, kinek mi okoz gyönyört!

Anális orgazmus nem csak a prosztatán keresztül lehetséges?

Ahogy már korábban is írtam, a hátsó bejáraton keresztül számtalan féle gyönyört meg lehet élni. A férfiaknál a prosztatát a végbélbe behatolva lehet ingerelni és ezen keresztül eljutni a prosztata orgazmusig, de ők is ugyanúgy képesek elélvezni például csak a bejárat simogatásán, nyalogatásán, vagy nyomkodásán keresztül, hiszen ott is rengeteg idegvégződés található.

Mitől függ, hogy egy nő ejakulál vagy sem?

Nőknél az ánuszon keresztül ingerelhető több terület is. Hátra nyúlnak a csikló lábai is, így a klitorisz izgatásához is hozzá tehet a hátsó behatolás. Mellette a hüvely különböző területeire is nyomást gyakorolhat a behatolást végző pénisz, ujj, vagy játékszer. Mindkét nem esetében elérhető még belülről a gáti terület is (a nemi szerv és a végbél közötti felület), ami szintén egy sokak számára még felfedezésre váró kéjes testtáj.

Az orális szex nem csak kevesek kiváltsága

Emlékszem, rám kimondottan negatívan hatott, amikor ha egy régi partneremnek a végbélnyílása felé vándorolt a kezem, azzal az ágyból is ki lehetett ugrasztani, annyira megrémült. Teljesen lenyűgözött, amikor egy későbbi páromról kiderült: ő kimondottan szereti adni és kapni is az anális gyönyöröket, sőt, előfordul, hogy maszturbáláskor is élt a lehetőséggel. Nagyon tetszett ez a felszabadultsága!

Az önfelfedezésének volt köszönhető az is, hogy ő volt az első olyan férfi az életemben, aki tudta, hogyan érdemes belefogni az anális kényeztetésbe, hiszen volt fogalma arról, mi milyen érzés. Tudta, hogy nem érdemes durr behatolni, és ész nélkül ki-be húzogatni, vagy hogy ahhoz, hogy valóban jó legyen a popsi szex, extra nagy szükség van a síkosításra is! További popsi-szex tippekhez érdemes elolvasni a korábbi cikkemet is a témában.

PoliLili felnőtteknek szóló szexedukációs tevékenységével már nem csak az Ébredő Szexualitás blogon és YouTube csatornán találkozhatsz, hanem itt, a Glamourban is! Ingyenes webinárjaira itt tudsz jeletnkezni.

A szex rengeteg tabuval terhelt, és fontos, hogy ezen változtassunk:

Ez is érdekelhet

3 egyértelmű jel, hogy nem illetek össze a másikkal

3 egyértelmű jel, hogy nem illetek össze a másikkal

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

PR

Mi jelzi, ha túl sokat stresszelünk? Így üzen a lélek és a test (x)

Mi jelzi, ha túl sokat stresszelünk? Így üzen a lélek és a test (x)

PR

3 dolog, ami felboríthatja a hüvelyflórád (x)

3 dolog, ami felboríthatja a hüvelyflórád (x)

PR

Így pakolj be helytakarékosan a nyári utazásokhoz (x)

Így pakolj be helytakarékosan a nyári utazásokhoz (x)

PR

Megdöbbentő: Ilyen következményekkel is járhat egy drasztikus fogyókúra (x)

Megdöbbentő: Ilyen következményekkel is járhat egy drasztikus fogyókúra (x)