18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Férfiak meséltek, mi az, amitől kirázza őket a hideg szex közben

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Minden emberi kapcsolat attól valódi, ha őszinte, és maximálisan önmagunkat adhatjuk benne. Nincs ez másként a szexualitásban sem, azonban vannak olyan tényezők, amikre érdemes odafigyelni az ágyban. Nézzük, hogy a férfiak szerint melyek is ezek!

Ez a 6 dolog teljesen kiborítja a férfiakat
Ez a 6 dolog teljesen kiborítja a férfiakat
Fotó: Profimedia

Nőként hajlamosak vagyunk túlstresszelni a hancúrozást, és sokszor képtelenek vagyunk felülkerekedni az aggodalmainkon. Félünk, hogy nem leszünk elég szépek, kívánatosak a párunk számára, csak mert felszaladt néhány kiló. Tartunk attól is, hogy nem jó az illatunk, vagy éppen furcsa hangokat adunk ki, de még arra is rá tudunk feszülni, ha nem - vagy csak nehezen - jutunk el az orgazmusig. Az esetek többségében aztán kiderül, hogy a félelmünk végig alaptalan volt, és amiken rágódtunk, azt a partnerünk észre sem vette. Van azonban pár dolog, ami még a leglazább férfiakat is ki tudja akasztani, ezért most elmesélték, mi az, amitől kirázza őket a hideg szex közben.

Barnabás (26)

Teljesen alapnak kéne lennie, sok lány mégis elhanyagolja az intim higiéniát. Nem tartom magam különösebben finnyásnak, de azért van egy határ. Legtöbbször kapható vagyok egy spontán menetre - aminél természetesen nem várom el, hogy olyan állapotban legyen a partnerem, mintha most ugrott volna ki a zuhany alól -, de borzasztóan taszító tud lenni, ha ápolatlan és igénytelen odalent.

Gábor (34)

Tudom, mindenki másképpen fejezi ki magát szex közben, de azonnal lelohaszt, ha a párom síri csendben fekszik alattam. Olyan, mintha egy élettelen bábuval csinálnám. Nem azt mondom, hogy a sikoltozásával verje fel a szomszédokat, de legalább minimális hangokat adjon ki. Egy érzéki sóhaj, kis nyögdécselés, és én már elégedett vagyok. Ha pedig szexi dolgokat suttog a fülembe, az egyenesen a mennyország!

Ármin (21)

Imádom, ha a csajt szexi fehérneműben láthatom, de azt már kevésbé, amikor annyira nincs kibékülve a testével, hogy fél megválni tőlük. Azért jutottunk el az ágyig, mert vonzónak találom, szóval semmi takargatnivalója nincsen. Attól is falra mászom, ha lekapcsolt villanynál hajlandó csak szexelni.

4 dolog, ami beindítja a férfiakat, pedig semmi köze a szexhez

4 dolog, ami beindítja a férfiakat, pedig semmi köze a szexhez

Zoli (29)

Volt egy barátnőm, aki mindenáron a szülei ágyában akarta csinálni. Egyszer rá is vett - elsőre izgalmasnak találtam -, szóval megvártuk, amíg elmennek moziba, majd egymásnak estünk a szülői franciaágyban. Később már nem is volt hajlandó a saját ágyában szexelni, amitől teljesen kitört a frász. Szerintem ez tök beteg, úgyhogy hamar elváltak útjaink…

Dávid (36)

Nincs annál kiábrándítóbb, mint amikor valaki megjátssza az orgazmust. Nem egy színdarabot adunk elő, hanem a valóságban vagyunk, úgyhogy színészkedésnek itt nincs helye. A szeretkezés szerintem arról szól, hogy minden értelemben levetkőzünk a másik előtt, a színlelés viszont pont ezt az intimitást öli meg. Értem, hogy ennek sok oka lehet - például nem tud elmenni, és ezt szégyelli, vagy éppen nem meri bevallani, hogy rossz helyen keresgélek -, de szerintem minden az őszinteséggel kezdődik.

Roli (24)

Nem bírom, ha egy lány csak magával törődik. Ezzel biztosan nem mondok újat, de a szex a kölcsönös örömszerzésről kell, hogy szóljon. Több olyan élményem is volt, amikor a nő csak hátradobta magát és várta a tűzijátékot, majd miután ezt megkapta, ásítva közölte, hogy ő inkább aludna. Szeretek adni, de kapni is, a legjobban pedig az egyenlőséget kedvelem, és olyan barátnőre vágyom, aki ugyanúgy gondolkodik erről, mint én.

Még több vallomás a szexről:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Minden, amit megtehetünk a cyber grooming, vagyis a gyermekek online szexuális kizsákmányolása ellen

glamour plusz ikon Minden, amit megtehetünk a cyber grooming, vagyis a gyermekek online szexuális kizsákmányolása ellen

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)