18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Mitől leszel jó az ágyban? Így lesz felejthetetlen a szex

Tudni akarod, mitől lesz igazán felejthetetlen a párod számára bármelyik szeretkezés? Nyugi, nem kell semmilyen vad technikát bevállalnod hozzá! Elárulom, nem azt tartják jobb partnernek a férfiak, akik bármit bevállalnak, vagy elképesztő mélytorkos technikájuk van! Nem az általad nyújtott teljesítmény a lényeg, nem ezzel fogsz felejthetetlen élményt nyújtani a párod számára.

Mutatjuk, mitől lesz igazán felejthetetlen a szex
Mutatjuk, mitől lesz igazán felejthetetlen a szex
Fotó: Gettyimages.com

Ki ne szeretné a jó szexet és ha a párja azt tartaná róla, hogy igazán jó szerető? Összeszedtem azokat a legfontosabb dolgokat, melyek szerintem elengedhetetlenek ahhoz, hogy a kedvesed odáig és vissza legyen érted az ágyban is.

Élvezd, amit csinálsz!

Amikor megkérdeztem férfiakat arról, mitől lesz számukra különösen élvezetes az orális szex, azt mondták, a legfontosabb, hogy azt lássák, érezzék, hogy a hölgy imádja, amit csinál. Ez pedig a szex többi formájára is igaz! A megjátszás hosszú távon nem fog segíteni. Az én párom például mindig megérzi, ha nincs igazán hangulatom az erotikához. Azt szokta mondani, „jelez a szexométere”. Nem igazán tudom becsapni. Persze nem mindenkinek olyan érzékenyek az antennái, mint neki, de szerintem egy férfi azért tudja a zsigereiben, hogy valami sántít.

Hogyan tudod elérni, hogy valóban élvezd, amit csinálsz? Erről szólnak a következő pontok.

Ne akarj megfelelni!

Abban a kapcsolatban tudjuk igazán jól érezni magunkat, ahol valóban önmagunk lehetünk. Ahol tudjuk, hogy szeretni fognak minket akkor is, ha az általunk legszégyenletesebbnek érzett dolgainkat is felvállaljuk.

Amikor azért csinálsz valamit a kapcsolatban – vagy az ágyban –, hogy a másik szeressen, sokszor árulást követsz el saját magad ellen. Arra az esetekre gondolok, amikor egyfajta sóvárgás és félelem húzódik meg a háttérben, és amikor nem vágyból cselekszel, nem vagy önazonos, hanem azért teszel valamit, hogy ne legyen baj. Például azért, hogy ne maradjon kiéhezett a másik, vagy hogy elkerüld a kritikát, a konfliktust.

Akkor tudod igazán élvezni a szexet, ha csak akkor és csak azt csinálod, ami valóban jól esik.

Olyan partnered van, akit valóban kívánsz

Nem csak a külsőségekre gondolok itt. Valóban kívül-belül vonz az az ember, aki a partnered? Biztonságban érzed magad vele? Önmagad tudsz lenni mellette? Milyen a kapcsolatotok?

A sok fel nem dolgozott konfliktus távolságot szül az ágyban. Harag, vagy félelem mellett normális, ha nem kívánjuk a másikat. Ha pedig nem kívánod, nem is tudod igazán elengedni magad mellette, nem tudsz felszabadult lenni, nem tudod élvezni, ami történik és így minden mechanikussá és megjátszottá válik.

Tehát: ha olyan partnered van, akit nem kívánsz, akkor vagy javítsatok a kapcsolatotokon, vagy lépj tovább, vagy fogadd el, hogy nem lesz ennél jobb a szex.

Férfiak meséltek a legizgalmasabb élményükről az ágyban

Ismered a vágyaid és kommunikálod is őket!

A jó partner nem várja el, hogy majd a másik kitalálja helyette, mi a jó neki. Ő nagyon is tudja, mi az, amit élvez, és segít a párjának, hogy át is élhesse. Hidd el, minél jobban élvezed a szexet, annál értékesebb kincs leszel számára az ágyban!

Láttad a Masters of Sex című sorozatot? A főszereplő hölgy igazán tudta, mi a jó neki, és ki is fejezte. Irányította, vezette a férfit, aki amint megtapasztalta ezt a csodát, onnantól teljesen odavolt a nőért! Másra se tudott gondolni utána!

Amit nem akarsz, ne csináld!

Nem számít, milyen kiskutya szemekkel kéri, vagy milyen hisztit vág le, amikor nemet mondasz valamire! Egyetlen férfi sem halt még bele, ha nem kapott szexet, és nem is valószínű, hogy ezért fog elhagyni. Ha mégis, akkor örülj neki, mert ez esetben olyan férfival voltál, akinek nem számít, ha neked valami rosszul esik.

Amikor belemész olyanokba, amit nem kívánsz, elkezded gyűjteni a rossz élményeket. Minél több van belőlük, annál inkább azt fogod érezni, hogy a szex nem jó dolog, azaz kevésbé fogod kívánni és élvezni. Mindemellett azt tanítod a férfinak, hogy veled bármit meg lehet csinálni.

Felnőttnek tartod a párod

Egy érett felnőtt férfi el tudja viselni, ha nem elégítik ki, ha kritikát kap, vagy ha nemet mondanak neki. Az, aki nyavalyog, ha például nem kapja meg a párjától a napi orgazmusát, vagy akinek nem nyelik le az ondóját, pedig arra vágyik, az nem férfi, hanem egy sértett kisfiú.

Amikor te azon izgulsz, hogy fájdalmat okozol neki azzal, ha nem csinálsz valamit, vagy nem vagy elég jó az ágyban, azzal azt kommunikálod felé (nem feltétlenül a szavak szintjén), hogy nem hiszel benne, hogy elbírná ezeket. Azaz nem tartod őt felnőtt férfinak. Kisfiúként kezeled, mondhatni, kiheréled.

Rossz lesz neki, ha nem elégíted ki, amikor nagyon vágyik a szexre? Valószínűleg nem fog jól esni neki, de bízz benne, hogy elbírja ezt, és fel fogja tudni dolgozni! Az ilyen negatív érzések még nem jelentik a világ végét egy felnőtt férfinél.

Hogyan érheted el mindezt? Jöjjön néhány tipp arra vonatkozóan, hogyan fejlődhetsz a fenti hat pontban.

  1. Ismerd ki a tested! Az önfelfedezés, önkényeztetés nagyon fontos tanulási lépés. Általa jobban tudod, mi esik jól neked, hogy működik a tested, és azt is megtanítod magadnak, hogy jogod van az élvezetre, és egy igazi gyönyörközpont vagy! Az, aki tisztában van a teste erotikus működésével, jobban tud segíteni a párjának is, hogy mit csináljon és persze lelkesebb is lesz az ágyban. Ez pedig elég szexi.
  2. Dolgozd fel a lelki nehézségeid! Az, aki jár terápiára és/vagy önismereti programokra, egyre önazonosabb, egyre felnőttebb lesz. Minél több nehéz érzésed kerül feldolgozásra, annál szabadabb lehetsz az egész életedben – és az ágyban is.
  3. Képezd magad a szex terén! A tudás magabiztossá és szabaddá tesz. Hidd el, több van a szexben, mint amit a filmélményeidből és a barátnőidtől tanultál! Tanulj új technikákat valódi szakemberektől a saját és a párod gyönyöre érdekében!

PoliLili felnőtteknek szóló szexedukációs tevékenységével már nem csak az Ébredő Szexualitás blogon és YouTube csatornán találkozhatsz, hanem itt, a glamour.hu-n is! Ingyenes webinárjaira itt tudsz jelentkezni.

Milyen a jó szex? Olvass róla!

Ez is érdekelhet

Jennifer Lopez hasizmát most azonnal elfogadnánk

Jennifer Lopez hasizmát most azonnal elfogadnánk

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói