18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

„Imádom nézni, ahogy a párom művaginával kényezteti magát" - Így lesz a maszturbátor konkurenciából barát

Sokan gondolják azt elsőre, hogy művaginát használni beteges dolog, és csak annyit árul el egy férfiról, hogy másra vágyik, félrelépne, kicsapongó vagy semmi nem jó neki - legalábbis az, amit mi nyújtani tudunk a testünkkel együtt, biztosan nem. De vajon mit mond erről a szakértő?

Ideje leállnod azzal, hogy ellenségként tekintesz a partnered szexjátékaira
Ideje leállnod azzal, hogy ellenségként tekintesz a partnered szexjátékaira
Fotó: Profimedia

Amikor Ági felfedezte, hogy a párja számítógépén egy komoly pornó gyűjtemény található, dühében a férfi fiókjait is átkutatta, és amit ott talált, attól csak tovább nőtt a haragja! Kiderült, hogy Zoli nem csak a filmekért rajongott: több művaginát is talált nála eldugva. A nő ezután kétségbeesve fordult hozzám, hogy mondjam meg, mi lehet a baj a kedvesével.

Nem ő az egyetlen nő, akit egyszerre sokkol és féltékennyé tesz, ha hasonló dolgokat tud meg a párjáról. Valójában a legtöbb férfi nem azért csinálja, mert nem elég jó neki a párja, és nem is azért, mert a filmekben szereplő nők jobbak lennének a kedvesüknél. Sőt nem mutat ez félrelépési vagy válási szándékot sem. Egész egyszerűen azért csinálják, mert jól esik és szórakoztatja őket. Épp úgy, ahogy szeretsz hosszú időt tölteni szépítkezéssel, ugyanúgy a párod is szereti kényeztetni a testét. Jó, persze, ez más, hiszen itt nemi szervekről van szó, de miért ne adhatna magának gyönyört - akár ott is?

A te tested a te tulajdonod, az övé pedig a sajátja, és ha időről időre osztoztok egymás testének élvezetén, az fantasztikus, de ettől még nem rendelkezhettek a másik teste felett. Van, aki feszültséglevezetésből kényezteti magát, van, aki azért, mert szüksége van ilyen típusú énidőre, és persze olyan is akad, aki kvázi kényszerből nyúl magához, mert a párja nem elérhető, vagy legalább nem olyan gyakran, ahogy ő kívánná a kielégülést. Gondolj bele, mennyivel jobb, mintha állandóan téged nyaggatna, amikor hangulatba jön, és még olyankor is követelőzne, amikor neked semmi kedved sincs hozzá! Szerintem az a férfi, aki ilyen esetben önállóan könnyít magán, igazi gavallér - még akkor is, ha ehhez művaginát használ hozzá.

Beteges vagy oké?

Nyugodjon meg mindenki, a legtöbb férfi kedveli a felnőtt filmeket. Egyáltalán nem beteges tevékenység ezeket nézni. Még akkor sem feltétlenül kell megijedni, ha számodra durva jeleneteket szeret a párod, hiszen a fantázia és a megélt vágyak két teljesen különböző dolog! Attól még, hogy valamit szeretünk nézni, nem biztos, hogy csinálni is akarjuk. Például lehet, hogy imád valaki focimeccsen drukkolni, de utál focizni. A pornó esetében kimondottan gyakori, hogy nem próbálnánk ki a kedvenc jeleneteinket. Gondolj csak bele, valószínűleg neked is vannak olyan fantáziáid, amit csak a képzeletedben szeretnél átélni (a nők többsége legalább is szeret ilyenekkel játszani gondolatban).

Itt a tudományos magyarázat, miért akarnak a férfiak több szexuális partnert, mint a nők

Ugyanez a helyzet a női nemi szervet imitáló játékszerekkel is. A világon semmi beteges nincs abban, ha egy férfinak jól esik behatolni egy mű-hüvelybe. Pont annyira rendben van, mint mikor egy nő az ujját, egy dildót vagy egy vibrátort használ gyönyörszerzésre. A művagina épp olyan, mint a dildó, csak (egyelőre) rosszabb a marketingje.

Ne félj, hogy lecserél a játékszerére!

Nem kell aggódni amiatt, hogy már nem fognak kelleni a férfiaknak a nők, ha ilyen szuperszónikus játékszereket is megkaphatnak. Ahogy számodra se lenne túl izgalmas társaság egy vibrátor, így van ezzel a férfiak többsége is. Egy maszturbátor például nem nyögdécsel. (Jó, van olyan is, ami igen, de az nagyon messze van az igazitól.) Egy ilyen kütyü nem is csókol vissza, nem cirógat, nem dicsér. Jó játék, de teljesen más élmény, mint egy nő.

Persze van olyan férfi, aki korábbi rossz tapasztalatai következményeként úgy dönt, hogy köszöni szépen, ő nem akar újabb barátnőt, mert azt gondolja, csak a baj van velük. Nos, ez a férfi sem azért nem elérhető, mert művaginát használ, hanem azért, mert traumatizált. Gondolj bele, milyen szörnyű lenne, ha nem lennének ilyen eszközök: akkor arra keresne nőket, hogy kielégülhessen, majd lépne is tovább! Aki nem akar párt, amellett valószínűleg neked sem lenne túl jó dolgod, mert állandóan ki akarna táncolni a kapcsolatból.

Előnye is van számodra?

Engem abszolút lenyűgöznek ezek a férfiaknak szánt játékszerek. Ha láttad már ilyen videómat, valószínűleg emlékszel, hogy csillog a szemem, ahogy a kezemben tarthatom őket, állandóan visszavándorolnak az ujjaim a vulva-utánzatra. Nagyon szeretem érinteni. Talán ez által a saját nemi szervemmel is barátkozom, de az is lehet, hogy egyszerűen csak izgat, még akkor is, ha tudom, én nem tudnám magamon használni. Az is tetszik, ha a páromon próbálhatok ki ilyesmit. Isteni látni közben a gyönyörét, és vicces élmény valami olyat tenni, amit mások nem nagyon szoktak!

Az a férfi, aki ilyen eszközöket használ, azért teszi, mert szuper élmény. Valamennyire hasonló érzés, mint az igazi, de közben azért mégsem ugyanaz. A kezének szorításától viszont merőben különbözik, így aztán változatosságot hozhat a maszturbálásba. Egy ilyet használva könnyen előfordulhat, hogy rólad fantáziál közben, a te hüvelyed képzeli oda. Persze nem akarok túl naiv lenni, lehet, hogy másfelé kalandozik a fantáziája, de még az sem megcsalás.

A legtöbben megteszik ezt még a legjobb kapcsolatokban is, nem félrelépési vágyból, hanem pusztán azért, mert szórakoztató, épp úgy, ahogy élvezetes betekinteni mások életébe egy regényt olvasva, vagy egy filmet megnézve. Arról nem is beszélve, hogy mivel nagyon hasonlít az igazira, sok férfinek hasznára is válhat. Általa gyakorolhatja, hogy hosszabban ki tudjon tartani szex közben, tovább benne tudjon maradni a hüvely szorítása által okozott fantasztikus érzésekben anélkül, hogy ejakulálna. Kiváló edzőtárs, tekints rá te is így!

Az önkielégítésnek van egy plusz pozitív hatása, de csak kevesen beszélnek róla

PoliLili felnőtteknek szóló szexedukációs tevékenységével már nem csak az Ébredő Szexualitás blogon és YouTube csatornán találkozhatsz, hanem itt, a Glamourban is! Ingyenes webinárjaira itt tudsz jelentkezni.

Nem hiszünk a tabukban:

Ez is érdekelhet

Harry Potter kvíz: Most kiderül, melyik Roxfort-házba kerülnél a személyiséged alapján

Harry Potter kvíz: Most kiderül, melyik Roxfort-házba kerülnél a személyiséged alapján

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

PR

Tengerparti nyaralás: minden, amit tudni kell a biztosításról (x)

Tengerparti nyaralás: minden, amit tudni kell a biztosításról (x)

PR

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)

PR

Végre itt a jó idő! Mutatjuk a legjobb szabadtéri programokat (x)

Végre itt a jó idő! Mutatjuk a legjobb szabadtéri programokat (x)

PR

Kiderült, hogy hatásosabbá tehetők a "jó" baktériumok! Ezek a készítmények tartalmazzák (x)

Kiderült, hogy hatásosabbá tehetők a "jó" baktériumok! Ezek a készítmények tartalmazzák (x)