18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

„Sokkal keményebb szexre vágyom!” - Hogyan mondd el, ha nem elég jó vele az ágyban?

Minden a lehető legjobban alakul, imádjátok egymást a pasiddal. Egyvalami mégsem stimmel. És ez sajnos éppen a szex. A nagy ő ezen a téren nem egészen úgy szuperál, ahogy gondoltad.

A konyhapulton, vagy egy szótakozóhely mellékhelyiségében? Te melyikről álmodozol?
A konyhapulton, vagy egy szótakozóhely mellékhelyiségében? Te melyikről álmodozol?
Fotó: Shutterstock

Pedig a szex legalább olyan fontos része a kapcsolatnak, mint az, hogy lelki-szellemi értelemben egymásra találjatok. Megkérdeztünk négy lányt, nekik mi nem tetszik partnerük szexuális teljesítményében - és természetesen megoldást is kínálunk arra, hogyan beszélhetitek meg a problémát.

Ez nekem túl gyengéd

A huszonnyolc éves Évi mesélte nekünk: „Ákos olyan gyengéd és figyelmes volt velem az ágyban már először is, hogy rögtön beleszerettem. Az a fajta szerető, aki órákig simogat előjáték gyanánt, és akire azt mondják, hogy érzelmekkel telítve szeretkezik. Az ágyban nemcsak a testem, a lelkem is kielégült mellette. Lassan már egy éve vagyunk együtt, és a helyzet semmit sem változott, továbbra is a világ legfigyelmesebb szeretője. Ami nem baj, csak néha már vágyom egy kis vadságra, egy néhány perces észvesztő numerára. Hiába utaltam rá finoman nem is egyszer, valamiért fel sem fogja. Számára az a fajta szex valószínűleg nem is létezik. Így elképzelni sem tudja, miért vágyom arra, hogy egyszer jól odavágjon az ágyhoz, és… Attól még az érzelmeim mit sem változnának.”

Szeretnék nyilvános helyen szeretkezni!

A huszonhat éves Ági osztotta meg velünk a következőket: „Régi vágyam, hogy egyszer nyilvános helyen adjam magam oda a barátomnak. Nem hiszem, hogy emiatt beteges lennék, hiszen nem egy zsúfolt buszról, vagy egy tömött moziról álmodozom. Megelégednék azzal is, ha egy házibuliban félrevonulnánk, vagy egy szórakozóhelyen a mosdóban esnénk egymásnak, esetleg egy parkolóban az országút mellett. A barátom, Péter viszont nem ez a fajta. Ő esküszik az ágyra, és elképzelni sem tudja, hogy lehet máshol is szexelni. Próbáltam rábeszélni, hogy legalább egyszer legyünk egy kicsit rosszak, de hajthatatlan. Azzal védekezik, hogy ettől mocskosnak érezné magát, és mivel nagyon szeret engem, képtelen lenne velem ilyet tenni. Egyszerűen nem tudom rábeszélni, úgyhogy marad az álmodozás.”

Ez azért túlzás!

A harmincegy éves Petra története a következő: „Fél éve voltunk együtt, amikor a pasim egyszer csak szex közben előhúzott egy selyemkendőt, és - igaz, hogy nagyon gyengéden -, de összekötözte a kezem. Teljesen lemerevedtem, nagyon megalázónak éreztem, de nem szóltam. Gondoltam, ha látja, hogy nem voltam elragadtatva a dologtól, elfelejti. Aztán amikor egy következő alkalommal is megtette, már nem hagytam szó nélkül a dolgot. Egyáltalán nem estem neki, csak szépen finoman elmagyaráztam neki, hogy nekem ez nem fér bele a normális szex fogalomkörébe. Ő azt mondta, nem érti, ebben mi a rossz, és azt hitte, én is élvezem, hiszen először nem szóltam semmit. Kínos volt felhozni a témát, de sértődés nélkül sikerült megbeszélnünk. Megegyeztünk, hogy én is benne vagyok bizonyos fokú extremitásban az ágyban, de ezt jobb, ha sürgősen elfelejti. Szerencsére megértette.”

Állandóan fáradt a szexhez - most mit tegyek?

Nem kell az áramszünet!

A harminckilenc éves Melinda mesélte a következőt: „Én sem szeretek rivaldafényben szeretkezni, de azért élvezem, ha szex közben – legalább félhomályban - látom a barátom arcát. Ő viszont annyira utálta a világosságot, hogy a kapcsolatunk elején ez komoly problémát jelentett közöttünk. Egyáltalán nem viselt el semmilyen kis fényt, folyton lekapcsoltatta velem a villanyt, és teljes sötétségben élvezte csak a szexet. Sok időbe telt, míg ezt a gátlását valamennyire levetkőzte. Szerencsére jó partner volt abban, hogy még ezt is meg tudjuk beszélni egymás közt. Fokozatosan szoktattam rá, először csak gyertyát gyújtottam, aztán már a kislámpát is. És végre ő is rájött, hogy izgató, ha látjuk is egymást és a mozdulatainkat.”

Hogyan mondjam el neki?

Mindegy, hogy milyen problémád van a partnereddel, valahogy mindenképpen a tudomására kell hoznod. Természetes, hogy amennyire lehet, kerülöd az ilyen kínos helyzeteket, hiszen félsz, hogy végül majd téged ér kritika. Mégis kénytelen leszel rávenni magad, hogy elmagyarázd neki, mit szeretnél, és mit nem. Nem biztos, hogy a legjobb, ha egy szimpla beszélgetés során hozod ezt tudtára. Ahogy az érzelmek kifejezésében, néha az ágyban is hatékonyabbak a gesztusok, mint a szavak. Ha így nem megy, mert a pasid nem érti a jeleket, akkor próbálj rá mégis szavakkal hatni. Győzd le lányos zavarod, és az együttlét alatt suttogd a fülébe legtitkosabb vágyaidat. Ha így se ért a szóból, kénytelen leszel mégis egyszerűen megbeszélni vele mindezeket. Arra mindenképpen figyelj, hogy ne sértsd meg az önérzetét. Nincs mitől tartanod, a férfiak általában jól fogadják partnerük javaslatait: még az is lehet, hogy ő is vágyott már a változásra, csak nem merte mondani.

Érdemes ezeket tisztázni a szexszel kapcsolatban! Figyelj csak!

Ez is érdekelhet

Billie Eilish új fotója tocsog a vérben - de mi történt?

Billie Eilish új fotója tocsog a vérben - de mi történt?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói