Heti horoszkóp: Mágnesként vonzod a pénzt és a lehetőségeket - december 12-18.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár önmagadban is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki a hétnek.

Heti horoszkóp: december 12-18.
Heti horoszkóp: december 12-18.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Távkapcsolatod a hét elején működik, de azután, hogy csalódtál kedvesedben, senkinek sem adsz alkalmat arra, hogy átvágjon. Titkos szeretővel sem folytathatod a bújócskát, hiszen kötelezettségeid vannak máshol. A hét végén pompás lehetőség kínálkozik, és ha állást változtatsz, olyan pénz áll a házhoz, melyre nem számítasz.

Bika (04. 21-05. 20.) Bátorítod, anyagilag támogatod barátodat, akinek sirámaiba kezdesz belefáradni. Egy csalódás után alkalmatlannak találod maga a testi szerelemre, de a szakmádban és az üzletben növelheted presztízsedet, és főnököd támogatását is élvezed. A hét végén a közös munka vagy egy külföldi felkérés során újra beleszeretsz valakibe.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A párodat éppúgy nem érdekli egy elkötelezett kapcsolat, mint téged. Mindketten túl elfoglaltak vagytok, mellébeszélésben pedig nagymester vagy. Munkahelyeden csalódás vagy intrika keserítheti napjaidat, néhány találkozód az utolsó pillanatban elmaradhat, de szexuális kapcsolatod nagyon aktív és kifizetődő lesz.

Rák (06. 22-07. 22.) A hét elején a jól végzett munka eredményeit élvezheted. Férj nélkül fabatkát sem ér az élet, de ami az anyagiakat illeti, nem mondhatod el magadról, hogy világklasszis férjet fogtál magadnak. De amikor a hét végén megtudod, milyen gyönyörök és pénzügyi sikerek várnak egyik üzleti partnered karjaiban, önfegyelmed semmivé foszlik.

A Nyilas csillagjegy igazi győztes típus, méghozzá ezért

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nagyon úgy fest, hogy a hét elején a világ legmegátalkodottabb agglegényét is megpuhítod, és könnyen elhiteted vele, hogy meg kell házasodnia. Az üzleti életben viszont helyénvaló a bizalmatlanság. 17-e táján erős vonzalmat érezhetsz egy kollégád vagy főnököd iránt, aki mindig nagyon gúnyosan, fölényesen és gátlástalanul válaszol.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne fesd rózsaszínűnek a kapcsolatodat, a pasidról ugyanis kiderülhet, hogy nős. Fontos, hogy realista maradj. Ám a hétvége nem csak a te életedre, hanem a párod vagy megbízód életére is hatással lesz, és amikor mindketten rájöttök, hogy a munkában és az üzleti életben is támogatjátok egymást, másképp fogtok nézni a kapcsolatotokra.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A hét elején úgy olvasol barátaid és a pasid gondolatában, mint még senki, de a munkahelyeden nem barátkozni, kedveskedni és kérdezni, hanem állítani kell. A férfifogási módszereid eredményesek, de sokat harcolsz, hogy rávehesd a bankot vagy jómódú párodat a szükséges kölcsön megadására, hogy kiépítsd üzletedet és vevőkörödet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A hét elején úgy érzed, nem élhetsz kedved szerint, mert sok pénzt kell keresned, hogy megtarthasd a lakásodat. Kapcsolatod bonyolult, mint egy szappanopera, de pártfogó, barát ötlete kihúz a csávából. Valaki meglophat, de ha az üzleti életben tevékenykedsz, ne idegeskedj, ha mindenki megbolondul fekete péntek és karácsony között.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A hét elején pompás színben tüntetheted fel magad, s mintha a vörös szőnyegen ünnepelnének. Egy üzletkötés is bejön, de arról sem feledkezhetsz meg, hogy anyagi felelősséggel tartozol a rokonaidért. Megijedsz ugyan a családod eltartásával együtt járó gondoktól, de a hét végén nyisd ki a füled, mert jól fizető munkalehetőségről hallhatsz.

Csillagjegyek, akik nem tűrik, hogy korlátozzák őket

Bak (12. 22-01. 20.) Ha úgy érzed, hogy a munkád és a díjazásod között nincs összhang, kezdeményezz beszélgetést megbízóddal erről a témáról. Így pont kerül egy vitás ügy végére. Az őszinteség másokkal szemben elengedhetetlen, de a hét végén elemedben érzed magad, tele kreatív ötletekkel, és mindezt meg tudod osztani azzal is, akivel kapcsolatbn állsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A párod jó barátnak nevez, te viszont ennél több akarsz lenni a számára. Amit egymás iránt éreztek, bármi is az, a hét elején kibontakozik és megszilárdít a hitedben. De óvatosnak kell lenned a pénzügyeiddel, és kontrollálnod kell a kiadásaidat. Ne vidd bele anyagi problémáidat a kapcsolatodba, mert ez csak bonyolítja a dolgokat.

Halak (02. 20-03. 20.) A hét elején kiderülhet, ki mosolyog csak érdekből rád. Ha a pasid vagy támogatód telefonhívására vársz, a valóságban ez inkább remény, mint elvárás, főleg ha olyan valakiről van szó, akivel már régóta foglalkozol, és valami függőben van köztetek. Ha a pároddal közös üzleted eddig csak veszteséget termelt, a hét végén őrült forgalmat bonyolít le.

Kezdd a csillagokkal a hetet:

Ez is érdekelhet

Keanu Reeves olyan édesen beszél 49 éves barátnőjéről, ahogy arra mind vágyunk

Keanu Reeves olyan édesen beszél 49 éves barátnőjéről, ahogy arra mind vágyunk

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói