Heti horoszkóp: A Bikát utoléri a szerelem, a Halak bárkit elcsábíthat - május 22-28.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár önmagadban is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki a hétnek.

Heti horoszkóp: május 22-28.
Heti horoszkóp: május 22-28.
Fotó: Getty/IMAXtree/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) A tornádó hozzád képest egy jól nevelt szélcsend. Ám ha szponzorodat vagy üzletfeledet megkívánod, miért kellene elszalasztanod az alkalmat, hogy egy ilyen befolyásos pasival, aki gyengélkedő cégedet virágzó üzletté változtatja, lefeküdhetsz? Ha az agressziódat kezelni tudod, akkor páratlan élményekben lehet részed, és nem csak a szexben.

Bika (04. 21-05. 20.) Könnyen elveszítheted önuralmadat, részint követelődző rokonaid, részint a munkahelyi hatalmi visszaélések miatt. Otthonod tűzfészekké változhat, de ne ódzkodj az állásváltoztatástól. Utolér a szerelmi villámcsapás, egy pereskedést is elkerülhetsz, ha érzékiségeddel és szexis alsóneműddel elkápráztatod főbérlődet vagy főnöködet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A düh mindenfajta megnyilvánulása neurotikus megnyilvánulás, ráadásul balesetet, pereskedést okozhat. 22-e táján briliáns tárgyalópartner lehetsz. Vannak bizonyos tervek, amelyek a héten a színfalak mögött zajlanak, és amelyek hatással lehetnek személyes és szakmai életedre. Főnököd vagy a párod viszont tisztességtelen játékot űz veled.

Rák (06. 22-07. 22.) A közös bankszámlát lepucolni könnyű, de meg kell adnod az árát. Fejest ugrasz egy kapcsolatba, és egy állásajánlat vagy baráti támogatás megszünteti anyagi gondjaidat. Ha igazi társkapcsolatra vágysz, ne csak a szexuális élményekre és az üzletre szűkítsd viszonyodat, inkább olyan pasira, aki mellett szívesen ébredsz fel reggelenként.

Szerelmi horoszkóp: Ez az örök kapcsolat titka, ha Kos, Oroszlán vagy Nyilas a partnered

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Tudsz kérni is, vagy csak a parancsolgatáshoz értesz? A saját jövődről te határozol. De mégis, hogy gondolod, hogy a párodat vagy főnöködet, akinek szüksége van a szabadságra, és akinek nincsenek házassági tervei, de feltartóztathatatlanul halad a maga útján, rábírhatsz egy szorosabb kapcsolatra, amit egyáltalán nem akar?

Szűz (08. 24-09. 23.) Gondold át alaposan, mielőtt robbannál, de az, hogy igazad van, és megérdemled a munkahelyeden, amit akarsz – ez nem lényeges. Ha a szeretőd elhappolja az üzletedet, pereskedést kezdeményezel, vagy szerencsét próbálsz külföldön. De eszed ágában sincs akarat nélküli bábként hagyni, hogy kollégád vagy ügyfeled a kedvét töltse veled.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a pasid állandóan a barátaival lófrál, bizony kegyetlenül marhat a zöld szemű szörnyeteg. Ne vállald a másodhegedűs szerepét, ám ha főnöködet vagy megbízódat a világ legvonzóbb pasijának látod, de ő csupán a munkatársat látja benned, szakmai-üzleti téren a legjobbat kell kihoznod magadból, hogy meg legyen veled elégedve.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a munkahelyi, anyagi vagy a családi csatározások a hét végén kihoznak a sodrodból, többet érhetsz el, ha tudatod az illetékesekkel a haragod okát, mint ha dühöngsz. Félő, hogy abban a hitben, hogy a párodra, akinek nincsenek házassági tervei, de érti a dolgát, ráhagytad a pénzügyeket, most rájössz, hogy a vagyonod elpárolgott.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha kiderül, hogy lejárt a jogsid, meggyűlhet a bajod a hatósággal. Ha hosszabb útra indulsz a pároddal, nézesd át a járgányodat. Lehet, hogy a pasid rendszerint a beosztottjának nevez, de valójában jóval több vagy annál. Ám ha az előléptetésnél átsiklottak feletted, akkor az állásváltoztatás ugyan nagy kockázat, mégis keress új munkahelyet.

Karmikus élethelyzetek: a születési dátumod elárulja, mi vár rád az életedben

Bak (12. 22-01. 20.) A pénz nem gyökere minden rossznak, az viszont már baj, ha elvakultan kergeted. Addig nem tanulsz meg főzni és másokról önzetlenül gondoskodni, amíg nincs fiúd, akit el lehet kényeztetni. Talán célszerű volna, ha a munkádban vagy vállalkozásodban esélyt adnál egy furcsa pasinak, és bár ez a kapcsolat nem tart örökké, mindenképpen élvezni fogod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Fanatikusan, végletekkel élsz és dolgozol. Házastársi civódásaitok, hatalmi harcaitok kihívásnak számítanak, de arra nem gondolsz, hogy a düh a legtöbb szakítás okozója. Ha megemelik lakásod vagy üzleted bérleti díját, csökkentsd a kiadásaidat. De fogadd elvárások nélkül a hét első felében egy új fiúval való találkozás szórakoztató részét.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha dühöngéssel akarod elérni, hogy a munkádat megfizessék, és tisztességesen bánjanak veled, inkább azon törd a fejed, hogyan vethetnél véget az ellenségeskedésnek. A héten minden gyanússá válhat, ott is árulást gyanítasz, ahol szó sincs ilyenről. De 26-a táján bárkit elcsábíthatsz, és a virtuális térben pasit és üzletet is szerezhetsz.

Kezdd a csillagokkal a hetet:

Ez is érdekelhet

Mit jelent, ha valaki saját magával jár együtt?

Mit jelent, ha valaki saját magával jár együtt?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

PR

Megdöbbentő: Ilyen következményekkel is járhat egy drasztikus fogyókúra (x)

Megdöbbentő: Ilyen következményekkel is járhat egy drasztikus fogyókúra (x)

PR

Így éli meg Salma Hayek és Kim Cattrall a menopauzát (x)

Így éli meg Salma Hayek és Kim Cattrall a menopauzát (x)

PR

Pozitív lett a HPV-szűrés eredménye? Ezt tehetjük (x)

Pozitív lett a HPV-szűrés eredménye? Ezt tehetjük (x)

PR

Ha nem férsz be a bőröndödbe, mutatunk egy szuper pakolási tippet! (x)

Ha nem férsz be a bőröndödbe, mutatunk egy szuper pakolási tippet! (x)