Heti horoszkóp: Az Ikrek pénzhez jut, a Skorpió sikerre számíthat - május 29. - június 4.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár önmagadban is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki a hétnek.

Heti horoszkóp: május 29. - június 4.
Heti horoszkóp: május 29. - június 4.
Fotó: Getty/IMAXtree/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Gyermeknapon, pünkösdkor sok kellemetlen kötelességet megúszhatsz, ha a pároddal el tudtok vonulni a város zajos forgatagából. Családos Kosok okosan teszik, ha ráhagyják magukat a gyerekekre és társukra. Ám ha hitvesed segítségre szorul, feladod ellenállásodat és azért kotyvasztasz vacsorát, hogy bebizonyítsd: még mindig szereted.

Bika (04. 21-05. 20.) Kényelmes életre vágysz, nem akarsz lemondani az élet apró vagy nagy örömeiről. Szeretnél sokat keresni, és minden luxust megengedni magadnak, de az ünnepen nem számíthatsz a barátaidra. Ha bajba kerültél, vagy veszteség ért, kászálódj ki belőle egymagad! Ám a szakmai indok átlátszó ürügy lehet kollégád egyre sűrűsödő látogatásaira.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az ünnepen nem tudod véleményedet elfogadtatni, és e szokatlan fordulat megvisel. Cégednél az előléptetésnél átsiklanak feletted, a párod és a család is teljes joggal reklamálják, hogy kevés jut nekik belőled. Ráadásul sokkal többet kell dolgoznod, hogy legalább olyan rosszul élj, mint régen. 3-a táján mégis sikerül több pénzt keresned.

Rák (06. 22-07. 22.) Pünkösdkor megint itt a hónap vége, már teljesen kiürült a családi kassza, nincs tartalék a költségvetésben. Nem halogatható tovább a váltás, nem hozhatod családodat olyan helyzetbe, hogy szükséget szenvedjenek. Ám ha a vízpartra és társaságra vágysz, mindkettő teljesül, ha jól szervezed a programot. Szép úti élményekben lesz részed.

Szerelmi horoszkóp: Ez az örök kapcsolat titka, ha Kos, Oroszlán vagy Nyilas a partnered

Szerelmi horoszkóp: Ez az örök kapcsolat titka, ha Kos, Oroszlán vagy Nyilas a partnered

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Összejön valami egy szakmai vagy üzleti ismeretségből, de a probléma az, hogy lassan ismered fel a jót vagy a rosszat az emberekben. Ráadásul olyan követelményeket támasztasz barátaiddal, szeretőddel és üzleti partnereiddel szemben, amelyek teljesíthetetlenek. De te se adj esélyt egyetlen pasinak sem, hogy rútul becsapjon.

Szűz (08. 24-09. 23.) Pünkösdkor várod az alkalmat, hogy kikapcsolódhass, ám mindig találsz valami kifogást. Utána te vagy a mártír, pedig a vértanúi szerep nem illik hozzád. Habár elismerik kitűnő munkádat, a cégvezetésbe nem kerül be nő. Ám ha házon kívül szoktál étkezni, vásárolj a helyi élelmiszerboltban. Lehet, hogy potenciális partnered mesterszakács.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a betervezett utazás helyett még az ünnepet is rutinszerű cselekvések töltik ki, eszedbe sem jut, hogy a kitaposott ösvényről érdemes letérni. Megállapítod, hogy kellemetlen emberekkel nem tudsz együtt dolgozni, de kiderül, hogy elhamarkodottan ítélkeztél. Minden cégnél van kedvenc, munkaadódnál 3-a táján te vagy az.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Beérik munkád gyümölcse, de az ünnepen ne hivalkodj sikereddel, hiszen megnőtt azoknak a száma, akik szeretnének kölcsönkérni tőled. Ha nehezen emésztesz meg egy érzelmi csalódást vagy veszteséget, tartózkodásod páncélként vesz körül. De hiába játszod a kemény nőt, 3-a magasságában úgy érzed, feltétlenül meg kell találnod az igazit.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Pünkösdkor, gyereknapon képtelen vagy kigyógyulni nyugtalanságodból, és ha beleestél a családi és anyagi kötelezettségek csapdájába, szívesen utaznál, és csak egy bőrönd lenne a társad. Szeretteidet aggasztják csavargó hajlamaid, te viszont büszkén dicsekedhetsz vele, hogy szeretőddel megmentetted a családi céget a csődtől.

Karma: erre figyeljen oda a Kos, a Nyilas és az Oroszlán, ha boldog akar lenni

Karma: erre figyeljen oda a Kos, a Nyilas és az Oroszlán, ha boldog  akar lenni

Bak (12. 22-01. 20.) Vasárnap mindenáron neki akarsz kezdeni egy munkának, annak ellenére, hogy partnerednek és csemetédnek ígérted ezt a napot. Nemcsak sértődésre és kicsinyes megjegyzésekre számíthatsz, de veszteség is érhet. Ám vaknak és süketnek kellene lenned, hogy ne vedd észre: főnököd vagy egyik szomszédod igencsak teszi neked a szépet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Olyan partnert keresel, aki pénzügyi stabilitást biztosít számodra. Te viszont nem osztod meg a pároddal, amid van, nem pazarolsz pénzt ajándékozásra. De 3-a táján természetesnek veszed, hogy valakinek vacsorát kell készítened. Munkahelyed vagy házi kedvenced 3-a körül könnyű bejárást biztosít számodra az ellenkező nem képviselőihez.

Halak (02. 20-03. 20.) Az ünneppel, a gyermeknappal együtt hangulatod is derűsebb, nem látsz már mindent olyan borúsnak. Üzleti kapcsolatod a héten szép lassan személyessé válik. Úgy látszik, a hét utolsó napjaiban minden sikerül, művészként vagy üzletasszonyként a fizetésed, a bevételed nagyszerű, jómódú pasid pedig meghív egy kerti, medencés grillpartira.

Kezdd a csillagokkal a hetet:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ez is érdekelhet

Jennifer Lopez a világ legmélyebb dekoltázsával is elegáns

Jennifer Lopez a világ legmélyebb dekoltázsával is elegáns

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Kiderült: Lékai-Kiss Ramóna elárulta, miért ilyen gyönyörű az arcbőre (x)

Kiderült: Lékai-Kiss Ramóna elárulta, miért ilyen gyönyörű az arcbőre (x)

PR

Ezért is fájhat a mellünk: nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni (x)

Ezért is fájhat a mellünk: nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni (x)

PR

Ezért éri meg idén ősszel Zágrábba utazni (x)

Ezért éri meg idén ősszel Zágrábba utazni (x)

PR

Bakteriális vaginózis: okok és megelőzés (x)

Bakteriális vaginózis: okok és megelőzés (x)