Ezeket a karácsonyi ajándékokat imádni fogja a Bika, Szűz és a Bak

Sorozatunkban Nagy Emese asztrológus vezet be az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin átlásd, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre. Szerzőnk ma felfedi, mi a tökéletes ajándék a föld elemű csillagjegyek, vagyis a Bika, a Szűz és a Bak számára.

Ha a Bikáról, a Szűzről és a Bakról van szó, ezekkel az ajándékokkal nem lőhetsz mellé
Ha a Bikáról, a Szűzről és a Bakról van szó, ezekkel az ajándékokkal nem lőhetsz mellé
Fotó: GettyImages/Liliya Krueger

Nyakunkon az ünnepek és ilyenkor mindenkit nagyjából egy kérdés foglalkoztat, hogy ugyan mit is vegyek a szeretteimnek karácsonyra. Nehéz már ennyi év után újat kitalálni, szóval gondoltam nézzük meg, hogy az asztrológia szerint ki minek örülne. Viszont fontos leszögezni, hogy itt sem annyira a Napjegy számít, tehát ne aszerint válasszunk feltétlenül. A Hold jegy az tuti befutó, az Aszcendens se rossz opció, a Vénusz jegyéből is ki lehet indulni, és az illető horoszkópja csak az utolsó helyen van. (Tehát a Napjának a jegye.)

Bika

Evés, ivás, közösségi élmény, szexualitás. A művészetekhez is van érzéke, így egy festő workshop szintén működhet nála. Ott egyszerre lehet emberek között és foglalkozhat a fizikai teremtéssel. Az is lehet, hogy ha nincs olyan vastag pénztárcánk, akkor csak elvisszük magunkkal egy csoportba, ahova mi is járunk. Hívjuk el jógázni, meditálni, vagy ahova énekelni, táncolni szoktunk. A Bika attól lesz igazán boldog, ha egy közösség része lehet. Ennél a jegynél megjelenhet a pénzteremtés magas képessége; ha szerettünknél ez történt, akkor természetesen az üzleti könyvek, tanfolyamok is szerepet kaphatnak.

Szűz

Egészség, egészség, egészség! Egy vitaminkúra, vagy bármilyen kivizsgálás, tisztítás mindig telitalálat nála. Ha ruhát veszünk, akkor nagyon jó minőségű legyen, ami hosszú ideig kitart. A Szűz néha az egyszerű, letisztult dolgokat szereti, míg máskor hihetetlenül piperkőc. Ha nem vágyik a feltűnésre, akkor egy márkás termo zoknit ajánlunk neki, viszont, ha piperkőc hangulatban van, akkor bőrápolás mindenek felett, azon belül is az összes szérum, hidratáló, arctisztító termék jó döntés lehet.

Ezzel a karácsonyi ajándékkal bármelyik Mérleget, Vízöntőt és Ikreket elbűvölöd

Bak

Presztízs ajándékok. Színházjegy az első sorba, külföldi parfüm, könyv, ami már nem kapható, hasonlók. Nem akarok kamuzni, de szerintem neki a legnehezebb ajándékot találni, mert hihetetlenül magas a minőségi igénye és nagyon kritikus is. Gondolkozzunk rajta sokat, kicsit puhatolózzunk, mert viszont vágy, az van. Minden Bak mindig feljebb szeretne jutni és jobb szeretne lenni, szóval próbáljuk kitalálni, hogy miről álmodozik éppen. Ha végkép semmi ötletünk nincs, akkor egy ajándékutalvány tuti siker lehet, mert általában ők maguk is tudják, hogy nem egyszerű esetek.

Merülj el az asztrológiában:

Ez is érdekelhet

Apa lesz Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek főszereplője

Apa lesz Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek főszereplője

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói