Napi horoszkóp: Felpörög a szerelmi és társasági életed - december 1.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: december 1.
Napi horoszkóp: december 1.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A december a Nyilas jegyében lévő Vénusz és a retrográd Ikrek-Mars szembenállásával indul, amikor a férfiak és a nők ellentétes igényeik miatt párbajt vívnak egymással. Hajlamos vagy a pazarlásra, ám ha attól félsz, hogy a párod esetleg, akár a virtuális térben is félrelép, szexuális vágyait ki kell elégítened, még akkor is, ha a társadnak nincs kedve az együttlét érzelmesebb formájához. Ha szeretnéd konfliktusok nélkül megúszni a napot, szeretkezés helyett érd be gyorsszexszel. Arra azért figyelj, hogy szerelmi életed ne csupán a párod kívánsága szerinti lerohanásból álljon, legyen benne szerelem is. Ha összefutsz az exszel, felélesztheted a régi tüzet, viszont tudnod kell, hogy a szex nem jár együtt a szerelemmel. Az ilyenkor kezdődő kapcsolatok pusztán testi vonzalmon alapulnak, ezért az idő nem alkalmas arra, hogy elkötelezd magad. És ne irigyelj másokat azért, mert jól megy a soruk.

Kos (03. 21-04. 20.) A virtuális világban és utazás közben gátlástalanabb lehetsz, ismerkedhetsz, de lehetőleg ne a pénz befolyásolja házassági kapcsolatod erősségét.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne engedj a kísértésnek, ne akarj gyorsan meggazdagodni, de ma még a szexuális életedet is romba döntheted, ha bevásárlási rohamod miatt kiüríted a közös kasszát.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma kerülnöd kell minden érzelmi és kapcsolati feszültséget: hidd el, hogy csak időpocsékolás lenne, ha megpróbálnád lenyúlni vagy elcsábítani a párod barátját.

Heti horoszkóp: Tiéd lehet a szerencse - november 28. - december 4.

Rák (06. 22-07. 22.) Sokat dolgozol, de ha ez rendkívül megvisel, kezdesz különösen viselkedni: dühkitörésekkel, féltékenységi jelenetekkel dúlod fel kapcsolatod nyugalmát.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szerelmi és társasági életed felpörög, de ha még egy flört is felizgat, jobb megismerni új ismerősödet, mielőtt teljesen átadnád magad egy szívtiprónak.

Szűz (08. 24-09. 23.) Összpontosítsd érzelmi energiádat családi életedre, ám ha anyagi nehézségekkel küzdesz, jól tennéd, ha folytatnád a bevételnövelésre irányuló erőfeszítéseidet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Utazás közben viharos kapcsolatba keveredhetsz, de újonnan felszedett pasid nem marad veled elég ideig ahhoz, hogy kiderülhessen: illetek-e egymáshoz?

Skorpió (10. 24-11. 22.) A párod olyannak szeret és kíván, amilyen valójában vagy: nem akarja, hogy eltartsd, de azt már nehezen viseli el, ha saját vállalkozást indítasz az ő pénzéből.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Lépj ki egy olyan kapcsolatból, amelyben a kedvesed vagy egyik ismerősöd többet követel tőled, mint amennyit adni tudsz, de ne vedd el egy másik nő pasiját!

A kínai asztrológia szerint így alakulnak a pénzügyeid 2023-ban

Bak (12. 22-01. 20.) Szerelmi riválisod a pozíciódra pályázik, és ha valaki a munkahelyeden nem lát benned mást, mint egy lányt, akit lefektethet, vess véget ennek a kapcsolatnak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A párod olyan barátot akar, aki néha szexel is vele, ám ha te mindig a rossz fiúkhoz kötődsz, kételkedni kezdesz abban, hogy valaha is megtalálod-e a Nagy Őt.

Halak (02. 20-03. 20.) A pénzért a munkahelyeden és otthon is harcolnod kell, de ha telefonos időpontot egyeztetettél üzleti ügyben, leendő megbízód elvárja, hogy pontos legyél.

Kávé mellé asztrológia:

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói