Napi horoszkóp: Szerelemben és anyagiakban is kedvező fordulat vár - december 22.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: december 22.
Napi horoszkóp: december 22.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A Kos-Jupiter megkérdőjelezi a Bak jegyében lévő bolygók szigorú szabályait. A mértéktelenség és a felfújt egó is gondot okozhat, de mivel a Bak-Vénusz a Bika-Uránusszal zár be gyönyörű fényszöget: a szerelemben, munkában, anyagiakban kedvező fordulatok, de szükséged van egy kis szabadságra és lehetőségre, hogy kipróbálj valami újat. Ne hagyd, hogy a párkapcsolatod elkallódjon a napi rutinban! Ha változatosságra vágysz, ne a pasidat cseréld le, inkább te válj izgalmas partnerré! Ha azt akarod, hogy észrevegyenek és megfizessenek, eladhatod különleges képességeidet, de egy új frizura vagy egy trendi ruha is növelheti az esélyeidet! Váratlan kaland is összejöhet, új barátokat, támogatókat szerezhetsz, de szerencsés fordulatokban, sőt nyereményben is reménykedhetsz.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha most váltasz munkahelyet, válassz jól menő céget, ám ha számodra a siker a legnagyobb érték, akkor szívesen összekötnéd a sorsodat a cég első emberével.

Bika (04. 21-05. 20.) Külföldi kiküldetésed nagy kalandnak bizonyul, a szerelmi villámcsapás is lesújthat rád, de ha csak egy kis kalandra vágysz, próbáld ki az online randizást.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha ezt az ajánlatot vagy üzleti lehetőséget is elmulasztod, végképp lemaradsz, s ha csökönyösen ragaszkodsz a régihez, megeshet, hogy rólad is lemondanak.

Heti horoszkóp: Csodák várnak rád a napokban - december 19-25.

Heti horoszkóp: Csodák várnak rád a napokban - december 19-25.

Rák (06. 22-07. 22.) A konfliktusok megoldásához állást kell foglalnod, de népszerű leszel a társaságban, s ha egy új üzleti környezetbe kerülsz, flörtölni szabad, félrelépni tilos.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkahelyeden előnyös változás érlelődik, de nem árt, ha jobban odafigyelsz azokra a kollégákra, üzletfelekre, akik váratlan érdeklődést mutatnak irántad.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kiélheted művészi énedet, munkát és üzletet is szerezhetsz, ma még a függetlenség és szerelem sem zárják ki egymást, amikor valami elkezdődik kettőtök között.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Lakással vagy ingatlannal kapcsolatos tranzakciódból váratlan haszonra számíthatsz, csak a pasidat bosszanthatja, hogy egy igényes luxusnőbe szeretett bele.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Most kell újjáéleszteni családi kapcsolataidat és a magánéletedet, de ha szerelmed nem változtatja meg kötelezettségfóbiás partneredet – függetlenséged talán igen.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mielőtt állást változtatnál, tájékozódj, hogy az új cégnél mekkorák a fizetések, de kerüld azokat a pénzéhes pasikat, akikkel a rokonaid akarnak összeboronálni.

Így indítsd az évet a csillagjegyed szerint, hogy 2023 fantasztikus legyen számodra

Így indítsd az évet a csillagjegyed szerint, hogy 2023 fantasztikus legyen számodra

Bak (12. 22-01. 20.) Szerelembe eshetsz első látásra, a szerencsejátékot is érdemes kipróbálnod, kockázatvállalásod izgalmas kaland, de védekezz a kötelező vásárlási láz ellen.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha olyan helyzetbe kerülsz, hogy meg kell fontolnod, melyik oldalra állj, tedd meg, habozás nélkül, de fogadd el, hogy a pasid nem vállal föl a nyilvánosság előtt.

Halak (02. 20-03. 20.) Az ünnepek előtt főszerepet játszik a pénz: ajándékvásárláskor ne ess túlzásba, de kreativitásodból megélhetsz, s a neten összejöhetsz egy két lábon járó aggyal.

Ha te is az utolsó pillanatra hagytad:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője