Napi horoszkóp: Megtalál a szenvedély - december 3.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: december 3.
Napi horoszkóp: december 3.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A hét vége lendületesen indul, amikor a Kos jegyében lévő Hold az Ikrek-Marssal, a Vízöntő-Szaturnusszal és a Nyilas-Vénusszal is baráti kapcsolatot ápol: ha szingli vagy, jó alkalom randevúzni. A mai nap csoportos találkozóra, fontos kérdések megvitatására is alkalmas. Jó kapcsolatok alakulnak ki a munkahelyen, s erős késztetést érzel arra, hogy többet érj el – vagy akár otthonról dolgozz. Egy távoli utazás a pároddal olyan izgalmas és érzéki élményt nyújthat, amit sosem felejtesz majd el. Ha jó az idő, menj el futni, a friss levegőn végzett mozgás kitisztítja a fejed. A retrográd Mars energiája lehetővé teszi, hogy megszabadulj haragodtól, amely elvonhat fontos tevékenységeidtől. Az egyetlen választási lehetőséged az, hogy a megbízható Szaturnusszal hiteles és együttműködő maradsz, önérvényesítően kommunikálsz, akár annak az árán is, hogy egyesekkel szembeszállsz, és kimondod mindazt, ami kellemetlen számodra.

Kos (03. 21-04. 20.) Száguldj, fuss, s meglátod, gondolataid is sebesebben szárnyalnak, tárgyaláskor használj erőt sugárzó szavakat, este viszont add át magad a szenvedélynek.

Bika (04. 21-05. 20.) Problémás helyzetet kell megoldanod, de mivel hétvége van, nyugi, ne a munkára gondolj, este se a cégeddel törődj – jobbat tenne egyik kollégád az ágyadban.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kedvesed mellett korlátlan személyi szabadságot élvezhetsz, de mivel jó néhány kőkemény menedzsert ismer a szakmában, állítja, hogy mind elbújhatnak melletted.

Heti horoszkóp: Tiéd lehet a szerencse - november 28. - december 4.

Rák (06. 22-07. 22.) Ez egy olyan nap, amikor a Hold a karriered felé terel, ám ha főnököddel kölcsönös ellenszenvet éreztek egymás iránt, együttműködésetek nem lesz zökkenőmentes.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A szépség, az ész és a kockázatvállalás együttese remek összhangot hozhat létre, ám ha szingli vagy, egy izgalmas túrán figyelemre méltó fickóval találkozhatsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) A mai nap alkalmas mások pénzének megszerzésére, s ha beszerzel pár apróságot a szexshopból, bebizonyíthatod a pasidnak, hogy nem vagy lehetetlen aggszűz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma kell a szerelem, a szenvedély, a flört, de ha többször is partnered merészségéből merítesz energiát, engedd, hogy kivételesen az ő kívánságai teljesüljenek.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha még soha nem fogadtál el pénzt a párodtól, akkor felejtsétek el a pénzt, inkább keressetek új munkát vagy új lakást, amelyiknek a bérét ki tudod fizetni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Lehet, hogy fölmelegítesz egy viharos kapcsolatot, de mivel nem egyedül élsz a világban, tartsd tiszteletben partnered és megbízóid igényeinek fontosságát.

Havi horoszkóp: Csak úgy halmozod az élvezeteket decemberben

Bak (12. 22-01. 20.) Fontos fejlemények a család körül, ám ha pénzre van szükséged, vállalj különmunkát; ha este nem menekülnél az érzéseid elől, szenvedélyes nő is lehetnél.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Törekedj arra, hogy beszéded hozzáértő nő benyomását keltse másokban, s mivel fáradhatatlan vagy, izgalmas, felvillanyozó szexpartner lehetsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha elég pénzt akarsz keresni, hogy független lehess, nem packázhatod el azt a megbízást, amit kedvesed felajánl: ha elfogadod, nem lesznek anyagi gondjaid.

Kávé mellé asztrológia:

Ez is érdekelhet

Pedro Pascal elfelejtette, hogy megkapta a The Last of Us szerepét, és az ok zseniális

Pedro Pascal elfelejtette, hogy megkapta a The Last of Us szerepét, és az ok zseniális

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói