Napi horoszkóp: Sorsdöntő üzenetet kaphatsz - december 8.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: december 8.
Napi horoszkóp: december 8.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Mivel ma már a hajnali órákban Telihold van az Ikrekben, és a Nyilas-Nap is szembenállásba kerül a retrográd Ikrek-Marssal, számtalan vitára kerülhet sor. Ami a kommunikációt és a tárgyalásokat illeti, ellenségeskedés helyett törekedj a közös pontok megtalálására. Ha autóvezetés közben képtelen vagy kezelni haragodat, balesetet okozhatsz. Kapcsolataidat nem mindig alakíthatod kedved szerint, s mivel ingerült lehetsz, családi viták, nézeteltérések támadhatnak, ezek megoldásához viszont egyezkedésre van szükség. De a mai napon a fej és a szív is mást akar. Ha sportolsz, előfordulhat izomláz vagy sérülés. Ne provokálj vitát, és tartsd észben, hogy nem csak fekete vagy fehér szín létezik. Mivel nehéz megőrizni az önuralmad, azért próbálj meg lecsillapodni, így bizonyos távolságról szemlélheted a dolgokat. Haragod erejét pedig fordítsd jogaid és szándékaid tisztázására, és legyél érzékeny arra, ha az univerzum üzenni akar neked

Kos (03. 21-04. 20.) Foglalkozhatsz oktatással, tanulással, utazással, de kelj korábban, hogy elkerüld az egész napi rohanást, s ne csodálkozz, ha a pasid egyszerűen nem hív vissza.

Bika (04. 21-05. 20.) A mai nap a karácsonyi ajándékvásárlás bűvkörében zajlik, de ne menj vásárolni egy leárazás hallatán, ne vegyél meg olyasmit, amire egyáltalán nincs szükséged.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Amikor beszélgetned kell valakivel, aki rengeteg információt zúdít rád, ne csodálkozz azon, hogy nem tudsz mindenre odafigyelni – talán ha egy kicsit lassítanátok.

Heti horoszkóp: Észbontó lesz a szex a kiszemelteddel - december 5-11.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne dőlj be üres ígéreteknek, de ha a munkahelyeden nem becsülnek meg anyagilag, és emiatt van okod a haragra, sérelmeidet és panaszaidat fogalmazd meg világosan.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne feledd, hogy nem mindenki ismer jól, de ha nem fogalmazod meg haragod okát, partnered vagy barátod provokatív, vádaskodó személynek bélyegezhet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ami koncentrálást igényel, azt ma elvétheted, és ha haragot érzel munkaadód vagy egy családtag iránt, próbálj meg békésebb eszközökkel kiállni érdekeidért.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Az információkat félreértheted, és az is valószínű, hogy a fejed és a szíved ellentmondásba keveredik, ezért még a pasid kedvéért se utazz át a fél városon.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha munkáról vagy üzletről tárgyalsz, a túlzott engedékenységgel nem sokra mész, ne feledd azonban, hogy van egy tartozásod, amit vissza kell fizetned.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel felszínre kerül vitatkozó oldalad, ha elhamarkodottan véget vetsz egy fontos kapcsolatnak, az más kapcsolataidat is kedvezőtlenül fogja befolyásolni.

9 könyv, amit érdemes elolvasnod, ha rajongsz az asztrológiáért

Bak (12. 22-01. 20.) Pénz- és munkaügyben ne kerülgesd a forró kását, de amikor szellemileg felpörgetett állapotban vagy, türelmetlenséget tanúsíthatsz a hozzáértés hiányával szemben.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A mai randi vagy egy találkozás megviselhet, amikor valaki képtelen eleget tenni a vele szemben támasztott elvárásaidnak, bár nagyjelenetre azért nem kerül sor.

Halak (02. 20-03. 20.) Nem jeleskedsz dühöd tudatosításában, de se a munkahelyeden, se otthon ne tartsd magadban sértődöttségedet, ha sejted, hogy valakivel össze kell különböznöd.

Ez is érdekelhet

5 történelmi pillanat a 2023-as Grammy-gáláról, amire örökké emlékezni fogunk

5 történelmi pillanat a 2023-as Grammy-gáláról, amire örökké emlékezni fogunk

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói