Napi horoszkóp: Jeges hangulatban indul a nap - január 11.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: január 11.
Napi horoszkóp: január 11.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A Szűz jegyében lévő Hold reggel az Ikrek-Marssal civakodik, délután viszont a Bak-Merkúrral, este pedig a Bika-Uránusszal barátkozik. Sajnos a Holdat ért Mars-támadás miatt rossz hangulatban indul a nap, valaki felbosszanthat. Ütközeteidet bölcsen válaszd meg, mellőzd a csípős megjegyzéseket! Később viszont könnyen tanulsz, rendet teremthetsz magad körül, munkádban és magánéletedben kitűnhetsz pótolhatatlanságoddal, újító ötleteiddel vagy egy nőknek szóló reklámmal. A Bak jegyében lévő bolygók segítségével képes vagy megoldani munkahelyeden a legkényesebb helyzeteket is, de ha azt akarod, hogy a másik nem felfigyeljen rád, adj többet magadra. Este a saját utadat járod, új módszereket keresel a dolgok elvégzésére. Ez az időszak nagyszerű lehetőségeket kínál nőknek szóló reklámkampányok létrehozására is!

Kos (03. 21-04. 20.) Elbizonytalanít pár váratlan fejlemény a munkádban vagy anyagi helyzetedben, de ha kizárólag a fontos dolgokra koncentrálsz, a megoldás is megszületik.

Bika (04. 21-05. 20.) Sok váratlan esemény zajlik a munkádban és tanulmányaidban, amelyek kellemes meglepetést okoznak, és segítenek friss és pozitívabb szemszögből látni a dolgokat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma essél túl hosszú ideje halogatott otthoni teendőiden, de egy rokonlátogatás vagy a családi vállalkozás ügyintézése megzavarhatja az időbeosztásodat.

A legjobb január vár ránk hosszú évek óta a kínai asztrológia szerint

Rák (06. 22-07. 22.) Próbáld megérteni a párodat, üzleti hálózatodban keress új lehetőségeket, és azt is vedd észre, hogy több ajtó áll nyitva előtted, mint gondolnád.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nem vagy elégedett szakmai és anyagi helyzeteddel, és ha válaszút elé kerülsz, szánj időt a gondolkodásra, s kérj segítséget egyik idősebb és érettebb barátodtól.

Szűz (08. 24-09. 23.) Tele vagy ambiciózus és kreatív elképzelésekkel, szerelmi életed is percről percre javul, s jó szándékod, hogy végre időt fektetsz a kapcsolatodba, kifizetődik.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Igyekezz megszabadulni a befejezetlen ügyektől, de légy óvatos, mert stresszes állapotodban rossz döntéseket hozhatsz, és az általuk okozott kár helyrehozhatatlan.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Sikerre törekvő barátaiddal és üzletfeleiddel próbálj meg szinkronban dolgozni, de állj készen arra is, hogy őszintén kimondd a véleményedet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Készülj fel egy új kezdetre a munkádban, amely több bevételt ígér - a váltásnak köszönhetően talán nem kell már aggódnod a hiányzó anyagi feltételek miatt.

Heti horoszkóp: Szexi izgalmak várnak rád - január 9-15.

Bak (12. 22-01. 20.) Szervezettnek kell lenned a munkahelyeden, ha tisztázni akarod a megválaszolatlan kérdéseket, de ma előre léphetsz a szerelemben és vállalkozásodban is.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha zűrzavar uralkodik családban, kapcsolatodban, anyagi ügyeidben, kritikus megjegyzések is érnek, rá kell jönnöd, hogy nem bízhatsz mindent a véletlenre.

Halak (02. 20-03. 20.) Nem leszel azonos véleményen a pároddal, de a bolygók megadják azt az erőt, amelyre szükséged van néhány fontos változtatáshoz családi kapcsolataidban

Kezdd a csillagokkal a napot:

Ez is érdekelhet

Tóth Andi: „Mindent megszakítok, ami nem tesz jót nekem”

Tóth Andi: „Mindent megszakítok, ami nem tesz jót nekem”

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói