Napi horoszkóp: Ma rábukkanhatsz a lelki társadra - január 13.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: január 13.
Napi horoszkóp: január 13.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Ez a péntek nem tartozik a peches napok közé: a Bak jegyében lévő Nap és a Halak-Neptunusz harmonikus rezgései megóvnak a kellemetlen meglepetésektől, ráadásul megérzéseidre hallgatva ma semmi sem marad titokban előtted. Jó szimatodból mind szakmai, mind anyagi téren profitálhatsz, de az sem kizárt, hogy rábukkansz lelki társadra, valószínűleg olyan helyzetben, amelyben a férfiak szívesen segítenek a nőknek. Megbocsáthatsz ellenfeleidnek, jótékonykodhatsz, művészek, alkotók számára pedig ez a fényszög megnyitja a siker felé vezető utat. Lehetséges, hogy még időben információkhoz jutsz valakiről, aki titokban ártani akar neked, így meghiúsíthatod rosszindulatú tervét.

Kos (03. 21-04. 20.) Gondolkodj az álmaidról és a projektekről, de mindig logikusan, anélkül, hogy hagynád, hogy a fantáziád elvigyen, de szükséged van arra is, hogy szükség legyen rád.

Bika (04. 21-05. 20.) Hallgasd meg rokonaidat, oldj meg néhány problémát a hozzád közel álló emberekbe vetett bizalommal, de ma barátokat, támogatókat, is könnyen szerezhetsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Lehetőleg ne terheld magad a szakmáddal és az üzleteddel kapcsolatos negatív gondolatokkal, a munkahelyeden viszont tiltakozz az áldozat-szerep ellen!

Eddig rosszul tisztítottad a kristályaidat, és nem is tudtál róla!

Rák (06. 22-07. 22.) Igazán dicséretes, ahogyan kiállsz valakiért, aki rövid időn belül elnyerte tetszésedet, ám ha pénzről van szó, ugye ismered a bízz benne, de mindig ellenőrizd mondást?

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha azt hiszed, hogy rafinériával eléred azt, amit nem mersz kérni, aláásod anyagi helyzetedet; kezdeményezz, mert senki nem oldja meg helyetted problémáidat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Felbukkan a színen a mesebeli herceg, akit rögtön meg akarsz dorgálni szétszórtságáért, mégse gázolj bele a lelkébe mindazok után, amiket hajlandó érted megtenni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha egy munkával, családdal vagy baráttal kapcsolatos kérdésben nem tudsz dönteni, bízz az intuíciódban, mert több „suttogó„ van körülötted, aki félre akar vezetni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Érzelmileg mindent maximálisan átélsz, de kifelé nem mutatsz semmit, pedig ma kifejezheted érzelmeidet: megbízhatsz a párodban és főnöködben is.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Felújíthatod a vízvezetéket, de mivel nem tudsz nemet mondani, felkarolod egy szerencsétlen rokonod ügyét, akinek pénzre vagy segítségre van szüksége.

Mit mond az asztrológia az energiaválságról?

Bak (12. 22-01. 20.) Vállalkozóként csak jobb rendszerre van szükséged, de ma ebben nem vagy éppen bajnok, de egyik üzletfeled talán még romantikus oldaladat is felszínre hozza.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Könnyedség, intelligencia landol a jegyedben, ám ha nincs pénzed, kérj segítséget a párodtól a pénz beosztásához, de a bevásárlóközpontba csak listával menj.

Halak (02. 20-03. 20.) Gyakorolhatod a jótékonykodást, művészként csodálatos alkotást hozhatsz létre, s ha menedzserre van szükséged, intuíciód megsúgja, hol kell keresned.

Kezdd a csillagokkal a napot:

Ez is érdekelhet

Keanu Reeves olyan édesen beszél 49 éves barátnőjéről, ahogy arra mind vágyunk

Keanu Reeves olyan édesen beszél 49 éves barátnőjéről, ahogy arra mind vágyunk

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói