Napi horoszkóp: Ma a szabadság iránti vágyad fog dominálni - január 15.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: január 15.
Napi horoszkóp: január 15.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Vasárnap reggel a Mérleg-Hold és a Vízöntő-Szaturnusz trigon fényszöge kedvez a szakmai és üzleti találkozók lebonyolításának és a csapatépítésnek. Ám a Vízöntő-Vénusz és a Bika-Uránusz négyszöge a kapcsolatok területén erős függetlenségi vágyat és féltékenységet okozhat. Váratlanul kialakulhat egy izgalmas, különleges kapcsolat, de ugyanolyan gyorsan véget is érhet. A Vénusz-Uránusz aspektus erős szabadságvágyat jelez, így a birtokló kapcsolatokban szakításra kerülhet sor. Ha egy kapcsolat már nem működik, akkor a hűtlenség, egy váratlan fellobbanás vagy a szakítás okozhat izgalmat, de egyesek anyagilag sem érezhetik magukat biztonságban. Amit ma és még holnap is problémát jelenthet, hogy egyesek ki akarnak törni az unalmas hétköznapokból. Társadalmi és pénzügyi téren is nyugtalanító eseményekre számíthatunk. Mivel a nap második felében a Hold már a Skorpió jegyében halad, nézeteltérések adódhatnak a közös pénzügyi érdekeltségek területén.

Kos (03. 21-04. 20.) Érzelmi, anyagi ügyekben melléfoghatsz; valaki felkavarhatja az érzéseidet, állandóan ingerült vagy, ráadásul a lehető legalkalmatlanabb emberrel üzletelsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Kellemetlen helyzetekbe kényszerülhetsz a munkahelyeden, amelyeket eddig elkerültél, ám ha nem jössz ki a főnököddel, akkor állást váltasz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha elutazol, valószínűleg váratlan kalandban lesz részed, de sok pár elgondolkodik azon, hogy vajon jól döntött-e, és vajon jobb lenne-e, ha egyedülállók lennének.

Így hasznosítsd a Hold mágikus hatását a mindennapokban

Rák (06. 22-07. 22.) Erotikus vágyad az lehet, hogy szeretkezz a legjobb barátoddal vagy az üzletfeleddel, aki mióta meglátott, semmi többre nem vágyik - de azért rokonnak ne adj hitelt.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkában, házasságban változás állhat be: belebonyolódhatsz egy munkahelyi viszonyba, amely nem tart sokáig, és amelyet meglévő párod sem bocsát majd meg.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha szeretnél megkapni egy megbízást, úgy tárgyalásod a munkáról és a pénzről szól, ám hivatalos utazásod közben alkalmad lesz szabad utat engedni furcsa vágyaidnak is.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kapcsolatod, vállalkozásod kritikus szakaszba lép, lehet, hogy külön utakon jártok, de ne keverd az üzletet és a szexet, és egy új kalandba sem kell fejest ugranod.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Bár emlékeztek a régi szép időkre, ha úgy érzed, hogy a kapcsolatod kifulladt, igyekezz megtalálni a módját, hogy a házasságod és a családi életed megmenthesd.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Az egyik barátodtól érkező félreérthető üzenet vagy intim hangú telefonhívás kiváltja a gyanúdat. Munkádban feszültnek, csapdába esettnek érezheted magad.

Eddig rosszul tisztítottad a kristályaidat, és nem is tudtál róla!

Bak (12. 22-01. 20.) Téged csak a dohány érdekel, mégse hazardírozz. Üzletasszonyként ódzkodsz a gyermekvállalástól, mégis teherbe eshetsz gazdag ügyfeledtől.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem tűröd el az irányítást rokonod részéről, mégse makacskodj egy bizonyos kérdésben, mert a dolgok nem fognak olyan simán menni, mint ahogyan szeretnéd.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma ne ismerkedj a neten. Olyan plusz kiadással is meg kell megbirkóznod, amelyet nem vettél figyelembe, például egy fiókban felejtett pénzbírsággal.

Ha jobban elmerülnél az asztrológiában:

Ez is érdekelhet

5 harapnivaló, amivel kiválthatod a kenyeret

5 harapnivaló, amivel kiválthatod a kenyeret

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói