Napi horoszkóp: Ne hagyd magad manipulálni - január 18.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: január 18.
Napi horoszkóp: január 18.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A Bak jegyében lévő Naphoz a Plútó is csatlakozik: titkos üzleti akciókat, cégeladást, cégfelvásárlást, hatalmi harcokat és visszaéléseket jelez. Egyesek úgy biztosítják pozíciójukat, hogy befolyásos körökhöz csatlakoznak vagy függőségben tartanak másokat, de a tömegmanipuláció is szerepel a mai programban. Alkalmas időpont az elavult struktúrák felszámolására, de ne félj a változástól, légy elég érett ahhoz, hogy irányítsd a Plútó vulkánikus erejét a Bak-Nap ésszerűségével. A Plútó feladata: megszabadulni a mérgező, korrupt emberektől. Szakmai és anyagi válságra, természeti katasztrófára is számíthatunk ebben az időszakban, de a Plútó energiáival csődbe jutott vállalkozásunkba új életet lehelhetünk. Kapcsolatodban átléphetsz bizonyos tabukat, de ne engedj a zsarolásnak, és maradj távol a veszélyes helyszínektől. A Merkúr ma direkt menetbe fordul, ezért az elkövetkező időszak kedvez az ötletek megvalósításának, a tárgyalásoknak, amelyek elakadtak, ameddig a bolygó retrográd volt.

Kos (03. 21-04. 20.) A szakmai és üzleti életben a kemény kéz politikája érvényesül, de ambícióid elvakíthatnak: ha hatalmi harcba keveredsz, azért maradj a frontvonalban.

Bika (04. 21-05. 20.) Nemcsak a párodat foglalkoztatod merész vállalkozásokkal, hanem tabukat döntögető kísérletekre is készen állsz a hálószobában, de kerüld a nyomásgyakorlást.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Jóllehet mindenkiben adóellenőrt látsz, a Nap-Plútó páros tökéletes forgatókönyvet jelez üzleti társulásra, de óvakodj attól, hogy az ellenőrzést kiadd a kezedből.

Kínai asztrológia: a január alapján 2023 fantasztikus év lesz!

Rák (06. 22-07. 22.) Közel kerülhetsz pénzzel és hatalommal rendelkező párodhoz, ám ha a pasid az anyagiak miatt hatalmi harcot provokál, elkezdheted edzeni a vasakaratodat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Imádod a pénzt, a hatalmat, de utálod, amikor megmondják, mikor kell dolgoznod: akkor vagy hatékony, amikor te határozhatod meg a munkaidődet.

Szűz (08. 24-09. 23.) A mai csillagállás lehetővé teszi, hogy megmutathasd kreativitásodat, a szerelemben és a szexben viszont te kerülhetsz függőségbe egy rafinált rosszfiútól.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Felújíthatod, átalakíthatod vagy kiadhatod a házad, de ingatlanügyben ne hozz egyedül fontos döntést, először konzultálj pénzügyi szakértővel.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel karrierista vagy, nem vesztegeted az időt, teljes gázzal nyomulsz a mai tárgyaláson, de egy titkos információt is kihasználhatsz szakmai vitádban.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Gazdasági válság idején ne vegyél külföldi valutát, kerüld a törvénytelen pénzügyi műveleteket, mert ez az időszak hozhat anyagi csődöt és büntetést is.

Mutatjuk, hogyan ismerd fel a csillagjegyeket az öltözködésükről

Bak (12. 22-01. 20.) Befolyásos támogatók segítségével érvényesítheted üzleti érdekeidet, hatalomhoz juthatsz, de az ágyon keresztül is fontos tényezővé válhatsz a pénzügyi világban.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Független vagy, fontos számodra, hogy munkádat értékeljék, ám ha karriered és házasságod zsákutcába jut, gondold végig az összes szóba jöhető megoldást.

Halak (02. 20-03. 20.) Sokat elértél társadalmi és szakmai közegedben, és ha új ajánlatok érkeznek, nincs más dolgod, mint pártfogóid közreműködésével eljutni oda, ahová szeretnél.

Kávé mellé asztrológia:

Ez is érdekelhet

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói