Napi horoszkóp: Az álmaidon keresztül kaphatsz válaszokat - január 23.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: január 23.
Napi horoszkóp: január 23.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Mivel az eddig hátrafelé haladó száműzött Bika-Uránusz végre megfordul és újra előre halad, változtatni fog az elavult dolgokon, a felfedezéseket és a környezetvédelmet is beleértve. A Hold a hét első munkanapján még a Vízöntő jegyében folytatja útját, ahol a nap első felében a Szaturnusszal kerül együttállásba, így magányosnak és elhagyatottnak érezheted magad, ha egyedül élsz. Később, amikor a Vénusszal kerül együttállásba, élvezed a kapcsolattartást barátnőiddel és hozzátartozóiddal. Népszerű leszel a társaságban, de a párodtól megköveteled a szokásosnál nagyobb mozgásteret. Öltözködésed és a sminked legyen egyéni, lehetőleg ne olyan, amit mindenki más visel! Éld ki kreativitásodat, vagy kezdj el olyan típusokkal randizni, akik művész- vagy bohémkörökben forgolódnak. A kora esti órákban a Hold átlép a Halakba, ahol szívesen álmodozol, csodálod a szépséget és a művészeteket. Élénk képzelőerővel rendelkezel, s az éjszaka folyamán jósálmaid lehetnek.

Kos (03. 21-04. 20.) Sikered ma azon múlik, hogy képes vagy-e partnered és barátnőid együttműködési készségét megnyerni, de minden csínytevésben szívesen részt veszel.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma csak akkor érheted el a célodat, ha legyőzöd makacsságodat és másokkal kooperálva figyelembe veszed azoknak az érdekeit, akiktől a szakmai sikered függ.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szakmai és pénzügyi dolgaidban át kell gondolnod a véleményedet, de ami az ismerkedést illeti, külföldön sokkal sikeresebb lehetsz, mint saját szülővárosodban.

Kínai asztrológia: a január alapján 2023 fantasztikus év lesz!

Rák (06. 22-07. 22.) A párod anyagiassága elbizonytalanít, de lebonthatsz minden falat, amit a szexualitásod köré építettél, s ha érzékiséged felerősödik, mindketten boldogok lesztek.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Úgy érzed magad, mint egy olyan nő, aki vonzalmat érez kollégája iránt, aki visszautasítja, pedig át kellene lépned azt a határt, ami kettőtök között húzódik.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha új munkát kaptál, ahelyett, hogy az egyedülléted miatt panaszkodnál, használd a függetlenségedet arra, hogy kellemes, meghitt pillanatokat élj át egyik kollégáddal.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Amikor programot tervezel a nagy Ővel, gondold végig, vajon gyerekkorában milyen kalandokat élvezhetett, de bánj úgy vele, akár egy jó baráttal!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha azt hiszed, hogy az együttélés közelebb visz benneteket egymáshoz, nagyot tévedsz, de hirtelen megérthetsz egy fölöttébb groteszk helyzetet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Telefonon vagy személyesen értékes információhoz juthatsz, amit kitörő lelkesedéssel fogadsz, hiszen elsősorban a jövőd, előmeneteled szempontjából fontos.

Így hasznosítsd a Hold mágikus hatását a mindennapokban

Bak (12. 22-01. 20.) Nehéz beletörődnöd abba, hogy céged a csőd szélén áll, de ha úgy érzed, hogy emiatt a párod is ejtett, nem hagyhatod, hogy a dolgok kicsússzanak a kezedből.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Próbálj ki új frizurát, változtass a megszokott dolgokon, és ha szingli vagy, ismerkedj új arcokkal, akik lehetővé teszik, hogy megélj néhány rég elfeledett érzelmet.

Halak (02. 20-03. 20.) A bolygók ma egy nagyon titokzatos és bonyolult kapcsolatba keverhetnek, talán egy olyan pasival, aki titkol valamit előled, vagy aki kettős életet él.

Kávé mellé asztrológia:

Ez is érdekelhet

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói