Napi horoszkóp: Ma bármit elérhetsz - január 24.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: január 24.
Napi horoszkóp: január 24.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A reggeli órákban a Halak-Holdat támadó Ikrek-Mars érzékennyé, izgatottá és sebezhetővé tesz, és ha szüntelenül pereg a nyelved, könnyű vitába keveredned. Ha az ösztöneid azt súgják, hogy résen kell lenned, ne vállalj gyanús megbízást. De ne is gúnyolódj, mert még a pasid is faképnél hagyhat. Nem sokkal később azonban, amikor a Hold a Bak-Merkúrral barátkozik, a marketing- és reklámtevékenységek és a tárgyalások élveznek előnyt. De a családdal is szívesen kommunikálsz, akár csoportos csevegések révén. A délelőtt pompás alkalom autóvásárlásra és rövid távú utazásokra. Talán még a szomszédok társaságát is élvezed, és ha randevúzol, a kommunikáció sikeres lesz. A Hold este a Bika-Uránusszal nagy egyetértésben van: felszabadult leszel, de hagyj helyet programodban a spontaneitásnak. Szörfözz a világhálón, légy kreatív, de az sem kizárt, hogy egy váratlan üzenet vagy ajánlat villanyoz föl.

Kos (03. 21-04. 20.) Reggel próbáld meg a munkád okozta feszültséget mozgással levezetni, de arra is szükség lehet, hogy bizonyos változtatásokat vezess be szakmai-üzleti rutinodban.

Bika (04. 21-05. 20.) A munkádat nem fogod börtönnek tekinteni, hiszen már megtanultad, hogyan kezeld szakmai és baráti kapcsolataidat azokkal, akikkel naponta találkozol.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az agresszió és az önzetlen szolgálat vágya heves hullámzással váltogatja egymást, de a munka és az üzlet világában való boldogulás gondot jelent számodra.

Így hasznosítsd a Hold mágikus hatását a mindennapokban

Rák (06. 22-07. 22.) Összefuthatsz rokonokkal, üzletfelekkel, akikkel talán elvesztetted a kapcsolatot: kellemes társalgásra számíthatsz, s egy előnyös ajánlatot érdemes megünnepelni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Magasabbra emelkedhetsz a ranglétrán, a szakmai-üzleti-baráti összefonódások is hasznodra válnak, és arra is képes leszel, hogy elvedd, amit akarsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Még azok is elismerik érdemeidet, akik könyörtelenül kritizálják lépéseidet, szeretsz és viszontszeretnek: a párod rövid idő alatt rést üt védőpáncélodon.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha túlzottan szolgálatkész vagy a munkahelyeden, azt a pénztárcád sínyli meg, s olyasvalakinek érezheted magad, akit még a rokonság is ide-oda lökdöshet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kedvesed megtaníthat a számítógépes programozás rejtelmeire, de az érzelmek, a kreativitás és a szórakozás lesznek a nap főszereplői, s még egy üzlet is bejön.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha reggel kerülsz minden sértő megjegyzést, élvezheted családod és kollégáid társaságát - az üzleti és sajtóesemények területén a szerencse az oldaladon áll!

Eddig rosszul tisztítottad a kristályaidat, és nem is tudtál róla!

Bak (12. 22-01. 20.) Ne tegyél úgy reggel, mintha tévedhetetlen lennél, és ha feladod a párod és kollégáid iránti megalkuvást nem ismerő hozzáállásodat, kapcsolataid jó úton haladnak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ami az anyagiakat illeti, ne foglalkozz mások szükségleteivel, de ha a lakásod bérleti díját sem tudod kifizetni, érdemes lenne beszállnod a családi vállalkozásba.

Halak (02. 20-03. 20.) Összekaphatsz rokonaiddal, de mivel az otthoni és családi kérdések állnak a középpontban, rendezheted azokat a konfliktusokat, amelyek sokáig bosszantottak.

Kávé mellé asztrológia:

Ez is érdekelhet

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói