Napi horoszkóp: Váratlan meglepetés érhet - január 29.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: január 29.
Napi horoszkóp: január 29.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A Bikában lévő Hold reggel a Merkúrral, este a Neptunusszal jóindulatú fényszöget zár be, de az Uránusszal együttállásba kerül: tárgyalásra, vagyoni ügyek tisztázására kiválóan alkalmas a mai nap. Józan gondolkodás, gyors észjárás és jó ítélőképesség lehet jellemző rád. Gondolkodásod gyakorlatias, de nyitott vagy minden újdonságra. Kiváló alkalom egy kirándulásra, ráadásul a bevásárlást is elintézheted, de romantikus szerelmi kapcsolat is megjelenhet az életedben. Megvan a lehetőséged, hogy váratlanul pénzt szerezz, vagy kora reggel veszíts, de a mai nap alkalmas időszak kreativitásod kifejezésre is. Érdemes gazdag emberek vagy rokonok körül forgolódni, energiádat és kommunikációs adottságaidat arra használni, hogy akitől csak tudsz, pénzt vagy munkát szerezz. A hangszálaidra és a torkodra viszont vigyázz! Ne legyen lelkiismeret-furdalásod, ha munka után megjutalmazod magad és a barátnőddel vagy a pároddal beülsz a város legdivatosabb éttermébe.

Kos (03. 21-04. 20.) Mai munkád egyetlen célja a pénzszerzés: mivel pénz nélkül nem érzed magad biztonságban, haditervet dolgozol ki, amely a kiszolgáltatottságból a bőségbe vezet.

Bika (04. 21-05. 20.) Érdemes olyan értékbe ölni a pénzedet, ami hosszú távon behozza a többszörösét, a párod pedig ma képes észrevenni a jót és az okosat abban, amit mondasz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Használd ki, hogy olyan emberekkel állsz kapcsolatban, akik segíthetnek anyagi ambícióidban, de a Bika-Hold miatt fontos, hogy ma többet pihenj.

Így hasznosítsd a Hold mágikus hatását a mindennapokban

Rák (06. 22-07. 22.) Só helyett használj fűszersót, és ne csodálkozz azon, hogy te gyorsabban közlöd az érzelmeidet, a párod viszont gyorsabban oldja meg a különböző problémákat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Tisztában vagy azzal, hogy minden megszolgált bevételt kemény munkával kell létrehoznod, vagy azoknak a munkájával, akik számodra dolgoznak.

Szűz (08. 24-09. 23.) Munkáddal, szerelmi életeddel elégedett lehetsz, kedveseddel, aki éppoly megbízható és kötelességtudó, mint te, biztonságos, szilárd alapokon építkeztek.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Eladás, üzletkötés sikerében bízhatsz, de még az is megtörténhet, hogy főnöködtől vagy valakitől, akivel üzleti kapcsolatban állsz, kétértelmű ajánlatot kapsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Eladhatod az ötleteidet, bevezetheted kedvesedet vagy egyik üzletfeledet a testi örömökbe, hiszen azonnal arra gondolsz, milyen jó lehet vele az ágyban.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Családod részéről érzelmi támaszban lesz részed, így jobban koncentrálhatsz a munkádra, és talán rájössz valamire, amivel sok pénzt takaríthatnál meg.

Eddig rosszul tisztítottad a kristályaidat, és nem is tudtál róla!

Bak (12. 22-01. 20.) Ma hagyd magad szeretni, kényeztetni, és egy érzéki Bikával még az is elképzelhető, amit lehetetlennek tartasz: anyagi biztonságot, érzéki örömöket remélhetsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Vond ki magad a pénz utáni hajszából, de ha a főnököd, a szeretőd vagy egy számodra kedves családtag ellened dolgozik, tedd azt, amit helyesnek tartasz.

Halak (02. 20-03. 20.) Barátaid, rokonaid vagy társad tanácsai mindig a kellő pillanatban találnak meg, most is jól időzítenek, és egy megbízható Bikát el tudnál képzelni szeretőnek.

Kávé mellé asztrológia:

Ez is érdekelhet

A legvadabb szexbalesetek, amiknek sürgősségi lett a vége

A legvadabb szexbalesetek, amiknek sürgősségi lett a vége

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói