Napi horoszkóp: Vágysz a biztonságra - január 6.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: január 6.
Napi horoszkóp: január 6.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A Hold ma a Rák jegyében lubickol, saját kis biztonságos otthonában. Hangulataink és érzelmeink irányítása alatt állunk, fantáziánk és intuíciónk hasznot hozhat, de a biztonságvágy, a másokról való gondoskodás igénye, valamint a környezettől való függőség is jelen van. Jól érzed magad, ha bekuckózhatsz saját otthonodba, finom falatokkal kényeztetheted szeretteidet. Ami a párkapcsolatodat illeti, zavarhat a párod munkamániája vagy érzelmi távolságtartása, de egy Bika vagy Bak mellett biztonságban érzed magad, kapcsolatotokat csak egy földrengés veszélyeztetheti. Este a Hold és az Uránusz barátságos fényszöge, váratlan, jövőorientált ötleteket sugall, és támogat minden olyan vállalkozást és beruházást, amely a legkorszerűbb technológiával vagy nőknek szóló újdonságokkal foglalkozik. De nagyszerű alkalom barátokkal való összejövetelre, virtuális, szociális és üzleti kapcsolataid ápolására is.

Kos (03. 21-04. 20.) Legyél nagylelkű rokonaiddal, szükséget szenvedő barátaiddal szemben, de figyelj érzelmi és anyagi szükségleteidre, s fogyassz nagy víztartalmú gyümölcsöket.

Bika (04. 21-05. 20.) Virtuális kapcsolatod nem tartalmazza azt a fizikai érintkezést, amely szükséges ahhoz, hogy felismerd, valóban születhet-e kapcsolat kedves levelezőtársaddal.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Elintézheted a nagybevásárlást, de van valaki, aki türelmetlenül várja a telefonhívásodat, és ha anyagi kérdésekről van szó – jobb, ha nem halogatod sokáig.

Sokkal jobb lesz! Ezt mondja a kínai asztrológia a 2023-as Nyúl évéről

Rák (06. 22-07. 22.) Kielégíted szeretteid igényeit, de nem számít, hogy olasz pékséget nyitsz, vagy asztrológiával foglalkozol, megjön a jó tündér, aki pénzt fektet vállalkozásodba.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A semmiből hirtelen felbukkanó váratlan helyzetek megfontoltabb hozzáállást igényelnek, de ne vállalj többet, mint amennyit képes vagy elvégezni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha szabad vagy, mint a madár, örülni fogsz, ha valaki a munkahelyedről vagy a baráti körből el tud hívni vacsorázni: érdekes randinak tűnik, tehát ne utasítsd el!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne félj a változástól: vágj bele egy új munkába vagy vállalkozásba, ám amikor mások jobban teljesítenek, akkor neked is le kell tenned valamit az asztalra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne hasonlítsd magad azokhoz, akik teljesen más életet élnek, mint amilyet szeretnél, inkább meríts ihletet azoktól, akiket utol szeretnél érni vagy megelőzni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha extra bevételre van szükséged, vállalj másodállást, de az sem kizárt, hogy szeretőd vagy üzletfeled pénzzel állít be, de talán orvosra kell költened.

Így indítsd az évet a csillagjegyed szerint, hogy 2023 fantasztikus legyen számodra

Bak (12. 22-01. 20.) A párod el sem tudja képzelni, hogy más legyél, mint feleség, háziasszony és anya, csak az a baj, hogy te üzletasszonyként nem éppen erről álmodsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Munkádban, családi életedben az alkalmazkodás és a másokkal való tökéletes megértés elősegíti a kölcsönös megbecsülésen alapuló kapcsolatok kialakulását.

Halak (02. 20-03. 20.) Elismert komputerzseniként a pasik nem csak szakmailag érdeklődnek irántad, és ha készen állsz egy elkötelezettségtől mentes szerelmes repülésre, csak rajta!

Kezdd a csillagokkal a napot:

Ez is érdekelhet

6 cipőtrend 2023-ra, amibe nagyon könnyű lesz beleszeretni

6 cipőtrend 2023-ra, amibe nagyon könnyű lesz beleszeretni

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói